Jääkiekon MM to 13.04. klo 17:00

Tshekki - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alkulohko oli helppo, mutta nyt on tosipaikka – viime kisojen nöyryytys ei saa toistua!

Naisleijonat aloitti nämä kisat pohjakosketuksen jälkeen, ja joutuivat kisojen köykäiseen B-lohkoon. Erikoisen sarjasysteemin mukaan lohko piti voittaa, jotta puolivälierissä vältetään kivikovat USA ja Kanada. Tämä toteutuikin, sillä Suomi lipui lohkovoittoon puhtaalla pelillä. Joukkue näyttää yhtenäiseltä, eikä ilahduttavasti näistä kisoista ole tullut yhtään kohu-uutista. Mutta Ruotsia vastaan joukkue meinasi törmätä seinään.

Ruotsia vastaan peli näytti kyllä kaksi erää todella huolestuttavalta, sillä ruotsalaiset onnistuivat tukkimaan Leijonattarien väylät tehokkaasti. Siksi olikin erityisen ilahduttavaa, että Juuso Toivolan suojatit kaivoivat taistelutahdon taskustaan ja niittasivat kolmannessa erässä Ruotsin maan rakoon. Tämä antoi kyllä muistutuksen, ettei puolivälieristä mennä läpi vihellellen – Tshekki on juurikin se joukkue, joka aiheutti viime kisojen puolivälierissä Suomelle katastrofin.

Tshekki hävisi odotetusti sekä Kanadalle että USA:lle selkeästi neljällä maalilla – molempia naiskiekon suurmaita vastaan tshekit pysyivät kyydissä yhden erän verran. Kisojen avauspelissä Japani kaadettiin kivuliaasti pitkän kaavan kautta, mutta päätösottelussa Sveitsille näytettiin kaapin paikka komeasti. Viime MM-häpäisyn jälkeen Suomi on voittanut euroturnauksissa Tshekin kolmesti, mutta ottelut ovat olleet suhteellisen tasaisia.

Alkulohkon köykäisistä vastuksista ei kannata tuudittautua vielä mihinkään – Suomelta on tosinäyttö vielä antamatta. Ottelu on molemmille iso, ja pelistä tulee todennäköisesti tarkkaa taaplailua, jossa ei turhaan riskeerata. Vetoihin otetaan matalia maalilukuja. Galaksinolta saa myös alle 4.5 maalia varsinaiselle peliajalla, ja tämä kelpaa nasevalla kertoimella. Hyödynnä samoilla löysillä Galaksinon mainio avaustarjous uusille asiakkaille!

Näin teet tällä vedolla 60€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ underille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 4.5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.