to 02.05. klo 19:00

Tšekki - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hirmumiehistö EHT:lle! Tšekillä voi olla jo kymmenen NHL-vahvistusta kehässä, kun se kohtaa Leijonat

Kauden laadukkain ja takuulla seuraamisen arvoinen EHT-turnaus on täällä! Esimerkiksi Leijonien joukkue on jo viittä vaille valmis MM-kisoihin ja nyt on aika antaa viimeisiä näyttöjä. NHL:stä mukaan on hypännyt kolme pelaajaa. Kevään maailmanmestaruuskilpailuja isännöivällä Tšekillä on puolestaan rosterissaan jo nyt peräti kymmenen Pohjois-Amerikassa kiekkoilevaa vahvistusta – nimilista on melkoinen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kotikisoihin valmistautuva Tšekki ei pelleile. Radko Gudas, Jan Rutta, Ondrej Palat, Tomas Nosek, Dominik Kubalik, Filip Zadina ja Radim Zohorna ovat hyppäämässä taalaliigavauhdista MM-kisojen isäntämaan mukaan jo EHT:lle. Lisäksi koko maalivahtiosasto koostuu NHL-torjujista, kun mukana ovat Ilveksestä tuttu Anaheim-kassari Lukas Dostal, Utahissa ensi kaudella torjuva Karel Vejmelka sekä surkean Chicago Blackhawks -puolustuksen takana mukiinmenevän kauden pelannut Petr Mrazek.

Leijonat.fi

@leijonat
Puustinen ja Vittasmäki Leijonien mukaan, Pajuniemi sivuun A-maajoukkueesta vamman vuoksi: leijonat.fi/index.php/maaj…

#Leijonat #AMJfi #MM2024 #MMleiri #EHT

Leijonat lähtee MM-kisoihin valmistavaan EHT-turnaukseen materiaalinsa puolesta selvänä haastajana. Joukkueeseen lienee tulossa vielä jonkin verran muutoksia, mutta muutama NHL-ukko on jo nyt myös Jukka Jalosen miehistön matkassa. Olli Määttä pukee maajoukkuepaidan ylleen Valtteri Puustisen ja Jesse Puljujärven tavoin. Ainakaan Pittsburghissa kiekkoilevan jälkimmäisenä mainitun kaksikon paikat lopullisessa joukkueessa eivät ole vielä kiveen hakattuja.

Jo nimilistoista näkee, että Tšekki marssittaa turnaukseen Leijonia hivenen lopullisemman joukkueen. Suomella on edelleen mukana esimerkiksi ikämiesosaston Pekka Jormakka, kun tšekki kilpavarustelee hyökkäystään Stanley Cup -voittaja Ondrej Palatilla. Tämä on tietysti vahvaa kärjistämistä, mutta materiaalinen ero yksilötasolla kertautuu lähes koko rosterin läpi. Viimeistään kotiyleisö siivittää tšekkiläiset MM-kisojen esiturnauksen avauskamppailussa voittoon ja pelivalinnaksi on naulattava isäntien voittoa (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.