EHT su 13.11. klo 12:30

Tshekki - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsi on Karjala-turnauksen isoin yllättäjä! Nyt käkikellomaa on silti aliarvioitu pahasti

Karjala-turnauksen viimeisessä ottelussaan Tshekki kohtaa turnauksen yllättäjän Sveitsin. Pidämme ottelua erittäin tasaisena, mutta kertoimissa Tshekkiä pidetään selvänä ennakkosuosikkina. Hyödynnämme tämän, sillä Sveitsi on ollut erittäin vakuuttava läpi turnauksen.

Sveitsi on pelannut tähän mennessä Suomea (3-2) sekä Ruotsia (2-3) vastaan. Kumpikin ottelu on edennyt jatkoajalle saakka. Suomea vastaan Sveitsi dominoi pelinopeudellaan, kun taas turnauksen parasta joukkuetta Ruotsia vastaan peli oli todella tasainen. Tähän mennessä annettujen näyttöjen perusteella Sveitsi onkin mielestämme ollut selvästi turnauksen toiseksi paras joukkue. Paremmalla viimeistelyllä Sveitsi olisi voittanut Suomenkin murskalukemin, kun taas jatkoaikatappio Ruotsia vastaan oli jo itsessään vahva suoritus.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Siitä tämän turnauksen avausottelun maalikooste vielä katseluun!

Leijonat jatkaa turnausta lauantaina, kun vastaan luistelee Tshekki!

#Leijonat

Tshekki aloitti turnauksen 1-4 tappiolla Ruotsille. Toisessa ottelussaan Tshekki puolestaan kaatoi Suomen 5-2 numeroin, mutta hävisi laukaukset 19-28. Tshekin voitto oli tehokkaan viimeistelyn ja Suomen heikon maalivahtipelin ansiota. Pelillisesti Sveitsi oli paljon kovempi vastustaja kuin Tshekki. Nyt vastassa on kuitenkin eri kaliiberin maalivahti, Leonardo Genoni, joka on ollut vuosia Sveitsin pääsarjan kovimpia kassareita ja kantanut Sveitsiä MM-kisoissa ja olympialaisissa.

Mielestämme kertoimissa painaa vahvasti Tshekin status erinomaisena kiekkomaana. Karjala-turnauksessa nähdyt ottelut eivät oikeuta ennakkosuosikin asemaa Sveitsiä vastaan. Pidämme Sveitsiä pienenä ennakkosuosikkina. Näin pelivalintamme on, että Sveitsi on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Sveitsi nappaisi voiton vasta jatkoajalla tai rankkareilla.