Jääkiekon MM su 21.05. klo 20:20

Tshekki - Sveitsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsi matkalla lohkovoittoon – vieläkö Kubalik pystyy tykittämään Tshekin voittoon, vai onko Sveitsin rautainen alakerta liikaa?

Sunnuntaina jääkiekon MM-kisojen illan myöhemmissä otteluissa on todellinen herkkupala tarjolla, kun B-lohkon kärkimaihin kuuluvat Tshekki ja Sveitsi ottavat yhteen. Molemmat joukkueet on tehnyt kovaa tuhoa heikompia maita vastaan, mutta Tshekille tämä ottelu on vasta ensimmäinen todellinen testi.

Vaikka Tshekin osalta turnaus on sujunut toistaiseksi vahvasti, on mukaan mahtunut myös muutama isompi este, sillä hyökkääjät Filip Chytil ja Lukas Sedlak ovat joutuneet jättämään kisat kesken. Tällä hetkellä hyökkäyssuuntaan suurin vastuu on Dominik Kubalikin harteilla, joka on hoitanut tonttinsa loistavasti. Kubalik johtaa koko turnauksen pistepörssiä komeilla tehoilla 7+4 ja ennen kaikkea hänen laukaus on tehnyt tuhoa ylivoimalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

🇨🇿🚨 Dominik Kubalik with 7th goal of the tournament. @narodnitym takes the lead. #NORCZE #IIHFWorlds @DetroitRedWings

Siinä missä Tshekin rosteri on kaventunut matkan varrella, sai Sveitsi pari todella isoa lisäystä vielä kesken kisojen, kun New Jersey Devilsin joukkueessa pelaavat puolustaja Jonas Siegenthaler ja hyökkääjä Nico Hischier liittyivät mukaan. Sveitsi on toistaiseksi vetänyt kisat puhtaalla pelillä voittaen kaikki viisi ottelua komeasti yhteismaalein 22-4. Tshekin tavoin tulosta on syntynyt heittopusseja vastaan, mutta lauantaina lohkon kolmas kova maa, eli Kanada kaatui komeasti lukemin 3-2.

Amanda Stein

@amandacstein
There’s our guy!

#NJDevils Nico Hischier has Switzerland on the board and ties the game at one!

Sveitsin kohdalla kertoimet on lähtenyt jo hieman laskemaan päin, mutta edelleen Uhmapelaajille kelpaa pieni veto Sveitsin suoralle voitolle. Tshekki joutuu ensimmäistä kertaa todelliseen testiin ja vaikka pääasiassa matka on sujunut mutkitta, on mukana myös yksi tappio Latviaa vastaan jatkoajalla. Lisäksi siinä missä Tshekki on joutunut loukkaantumisten uhriksi, on Sveitsi saanut haalittua riveihin huipputason pelaajia NHL:stä.