su 05.05. klo 17:00

Tshekki - Sveitsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Laukauksia satelee, mutta maalit puuttuu – saako Tshekki sekä Sveitsi vihdoin maalihanat auki?

Jääkiekon MM-kisat on jo oven takana, mutta vielä sunnuntaina paketoidaan Tshekin EHT-turnaus. Suomi ja Ruotsi kohtaavat ensin ja ilta huipennetaan Tshekin sekä Sveitsin väliseen otteluun. Molempien joukkueiden turnaus on sujunut heikosti, sillä tarjolla on ollut vain varsinaisen peliajan tappioita eikä maalihanoja olla saatu vielä auki. Joko verkot vihdoin heiluu, vai löytyykö sankarit tolppien välistä?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sveitsin aikaisemmat ottelut Ruotsia ja Suomea vastaan päättyi varsin odotettuihin tappioihin yhteismaalein 2-5. Viimeistely on toistaiseksi jättänyt parantamisen varaa, sillä laukauksia sveitsiläiset on saanut kuitenkin riittävän määrän kohti vastustajan maalia. Suomea vastaan yksi selittävä tekijä oli se, että hyökkäyksen kärkinimistä muun muassa Philipp Kurashev, Nico Hischier sekä Calvin Thurkauf olivat huilivuorossa. Maalilla on nähty kokenut Reto Berra sekä nuorempi New Jersey Devilsistä tuttu Akira Schmid. Onkin mielenkiintoista nähdä haetaanko esimerkiksi lauantaina torjuneelle Schmidille lisää tuntumaa, vai saako Leonardo Genoni viimeisen startin.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Leijonat voittaa! Sveitsi kaatuu tänään lukemin 1-3.

Maalikoostetta tuosta. 👇

#Leijonat

Tshekki niin ikään hakkasi ensimmäisessä ottelussa Suomea vastaan päätä seinään maalinteon kanssa, kun 39 laukauksesta vain yksi ohitti Harri Säterin. Sama meno jatkui Ruotsia vastaan, kun 34 laukauksesta huolimatta Tshekki jäi nollille. Joukkueesta löytyy kuitenkin paperilla tulivoimaa useammasta ketjusta ja esimerkiksi lauantaina sivussa ollut Dominik Kubalik on mielenkiintoinen seurattava. Kubalikin kausi Ottawa Senatorsissa ei mennyt toiveiden mukaisesti, mutta viime MM-kisoissa hyökkääjä iski 8 otteluun tehot 8+4. Kubalikin lisäksi myös muun muassa Filip Zadina sekä Ondrej Palat olivat sivussa Ruotsia vastaan.

Vähämaalisia tuloksia on toistaiseksi ollut tarjolla, mutta toivon mukaan myös yhdet maalijuhlat saadaan vielä aikaiseksi, sillä 2,24 kertoimella yli 5,5 maalia kelpaa kupongille. Molemmat joukkueet on saanut hyvin toimitettua kiekkoa kohti vastustajan maalia ja kummaltakin löytyy hyökkäyspäästä runsaasti maalintekotaitoa omaavia pelaajia. Tshekillä maalivahtikolmikosta Karel Vejmelkaa ei olla vielä maalilla nähty, joten nyt lienee hänen vuoro taistella ykkösvahdin paikasta tuleviin kisoihin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tshekki-Sveitsi yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.