Olympialaiset / Peking 2022 pe 11.02. klo 10:40

Tšekki - Sveitsi

Tšekin entisten NHL-jyrien ruuti oli märkää ja Sveitsi tuhlsi paikkansa – jatkuuko Reto Berran loistovire?

Tšekki ei ollut kisa-avauksessaan hyvä, eivätkä meiningit siitä ainakaan helpotu. Vastaan luistelee yllättävän lujasti Venäjän omassa ottelussaan ensimmäisellä kierroksella kurissa ja nuhteessa pitänyt Sveitsi. Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä, sillä lyhyessä alkulohkossa kaksikin tappiota voi maksaa jatkopaikan. Surkea ensiesiintyminen nostaa hieman Tšekin kerrointa, mutta sen ennakkosuosikin asema säilyy jopa yllättävän vahvana.

Tanska kuritti Tšekkiä joukkueiden olympia-avauksessa keskiviikkona. Maalein 1–2 päättynyt ottelu oli Filip Pešánin joukoilta totaalisen surkea esitys. Entisillä NHL-tähdillä, kuten David Krejcilla, Vladimir Sobotkalla sekä Michael Frolikilla höystetyn ryhmän potentiaali hyökkäyspäässä jäi totaalisesti lunastamatta. Esimerkiksi ylivoimapelaaminen jäi tehottomaksi, vaikka mahdollisuuksia siihen kyllä tarjoutui.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sveitsi piti Venäjää tiukoilla, mutta hävisi niukasti 1–0-lukemin. Maalinteko osoittautui joukkueelle todella vaikeaksi, kun se ei tuntunut saavan edes varmoista paikoista kiekkoa ohi Ivan Fedotovin. Ylivoimapelaamisessa oli vaarantuntua, mutta jääkiekko on näissäkin kisoissa maalintekopeli. Tsekki hakkasi päätään seinään halliten tanskalaisia näennäisesti ja Sveitsikin tuhlasi runsaasti maalipaikkoja – siis jos yhtäläisyyksiä ensiesiintymisistä haetaan.

Reto Berra oli sveitsiläisten veräjällä todella vahvassa iskussa, mutta samaa voi sanoa yhtenä KHL:n parhaista kassareista pidetystä Simon Hrubecista tšekkiläisten maalilla. Sveitsin puolustus vakuutti erityisesti estämällä venäläishyökkääjien liikkeet ykkössektorissa sekä sisään sinne erinomaisesti. Box out -pelaamisen korkea taso ei sinänsä tullut yllätyksenä, mutta siinä suoriutuminen noinkin kunniakkaasti venäläisten tähtisikermää vastaan oli enemmän tai vähemmän odottamatonta.

Mene tästä Betivelle ja ota lapulle, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä (alle 4,5 maalia). Saat 100% talletusbonuksen vaivaisella nelinkertaisella kierrätyksellä, joka on erinomainen tarjous. Kun vetosi osuvat, rahat saat nostettua välittömästi ja ilman ne tulevat ilman viivettä.

10 euroa pelirahaa