Olympialaiset / Peking 2022 ti 15.02. klo 10:40

Tšekki - Sveitsi

Leijonien puolivälierävastustaja selviää! Tehoton Sveitsi kohtaa venäläisten kustannuksella lämmitelleen Tšekin

Tšekki ja Sveitsi iskevät vastakkain tiistaina aamulla Suomen aikaa. Nyt lähtökohdat ovat hieman erilaiset joukkueiden alkulohkokohtaamiseen peilattuna, sillä tšekkiläiset kaatoivat viimeisellä alkulohkokierroksella Venäjän olympiakomitean joukkueen iskemällä peräti kuudesti. Sveitsi puolestaan ei ole vieläkään pystynyt kunnolla löytämään tehojaan. Suomalaisittain tämä on ehdottomasti kiinnostavin neljännesvälierä, sillä voittaja kohtaa puolivälierässä Leijonat.

Sveitsi jäi suureksi pettymyksekseen alkulohkonsa viimeiseksi, mikä ei lupaa sille kaikista tasaisinta tietä kohti menestystä. Vaikka joukkue selättäisi Tšekin, tulevat vastustajat olisivat alkulohkovoittajia kivikovasta Leijonat-miehistöstä lähtien. Käkikellomiehistön suurin murheenkryyni Pekingissä on ollut maalinteko, eivätkä edes Tanskaa vastaan viimeisessä alkulohkokamppailussa tulleet kolme maalia juurikaan lohduta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Venäjä laittoi Sveitsin nippuun avauskierroksella maalein 1–0, sitten tuli tšekkiläisten vuoro napasta joukkueen päänahka 2–1-lukemin voittolaukauskisan jälkeen ja viimeisenä vielä juuttilauma pyyhkäisi lattiaa Patrick Fisherin miehistöllä numeroin 3–5. Yhteensä joukkue on siis saanut tähän saakka aikaan vaivaiset neljä maalia ja omissa on kolissut kahdeksan kertaa.

Tšekin joukkue esimerkiksi David Krejcilla, Lukas Sedlakilla ja Jan Kovarilla höystettynä tihkuu sellaista yksilötaitoa ja erikoisosaamista, jota Sveitsiltä puuttuu. Filip Pešánin miehistö sai loistavan päätöksen alkulohkolleen, kun se latoi peräti kuusi maalia Venäjän olympiakomitean joukkueen reppuun voittaen 5–6-lukemin jatkoajalla.

Sveitsin pitäisi jostain löytää ratkaisijoita, mutta aika käy vähiin. Vastustajan maalijyvä ainakin vaikuttaisi löytyneen, joten kylmää kyytiä saattaa olla Fischerille ja kumppaneille tarjolla neljännesvälierissä. Pelivalinnaksi otetaan Tšekin voitto (1X2). Mene tästä Betivelle ja iske massit kohteeseen! Pelin jälkeen kotiutukset voitoista maksetaan minuuteissa.

10 euroa pelirahaa