Nations League to 02.06. klo 21:45

Tšekki - Sveitsi

Tšekki-tähti on taas sivussa! Torjuuko Yann Sommer Sveitsille täyden pistepotin?

Tšekki joutuu jälleen pelaamaan ilman tähtihyökkääjää, jonka poissaolo tiputtaa tehopotentiaalia valitettavan paljon. Sveitsillä on Prahassa kehissä jotakuinkin paras mahdollinen kokoonpanonsa ja vaatisi isänniltä todella kovaa suoritusta, jotta käkikellomaa kaatuisi. Joukkueet pelaavat Kansojen liigassa Espanjan sekä Portugalin kanssa, joten helppoa lohkovoittoa ei ole tarjolla.

Sveitsi voisi ehkä olla tässä lohkossa pienimuotoinen musta hevonen. Yann Sommer maalinsuulla on kova ässä hihassa ja muita tuttuja huippupelaajia ovat esimerkiksi Manuel Akanji, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri ja hyökkääjätähti Breel Embolo. Avausmatsissa tšekkiläisillä on jälleen kerran Patrick Schick sivussa ja Bayer Leverkusen -tähden puuttuminen on ryhmälle järisyttävä takaisku. Kärjessä pelaa nyt Jan Kuchta, joka ei missään tapauksessa ole rinnastettavissa loukkaantumisista kärsineeseen maalitykkiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sveitsin alakerta on vahvempi ja konehuoneestakin löytyy sellaista monipuolisuutta, jota isännillä ei valitettavasti ole. Tšekki-hyökkäys ilman suurinta tähteä jää ohueksi, eikä sen tehopotentiaali päätä huimaa – ainakaan Sveitsiä vastaan. Ei jaksaisi lainkaan yllättää, vaikka isäntä jäisi tyystin maaleitta tässä kamppailussa ja vierailija nappaisi täyden pistepotin.

Pelivalinnaksi otetaan Sveitsin voitto (1×2). Vierailla on jalkeilla ainakin lähes paras mahdollinen kokoonpanonsa ja Tšekillä varustelutaso jättää selvästi toivomisen varaa. Prahan perjantai-illassa ei välttämättä maaleilla mässäillä, mutta vierailla on selvästi paremmat edellytykset napata pisteet matsissa ja kerroin on tarpeeksi houkutteleva.

10 euroa pelirahaa