ke 15.05. klo 17:20

Tshekki - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maanantaina portit olivat kiinni, mutta se ei ole välttämättä enne tulevasta!

Tshekki osoitti Suomea vastaan, että joukkue on vahvempi kuin viimeinen EHT-turnaus osoitti. Kolmesta ottelusta on yhteensä kairattu kuusi pistettä. Tanska pelaa vielä ennen keskiviikon tipsiottelua tärkeän ottelun Norjaa vastaan. Kuitenkin jo avausmatsin voitto Itävallasta antaa tanskalaisille hyvän selkänojan turnaukseen. Montaa pistettä ei enää tarvita, jotta putoamiskamppailut vältetään.

Räjähtävä paluu! Lue lisää vihjeen lopusta ja ota edut taskuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tshekki hallitsi ottelua Suomea vastaan ajoittain selkeästikin, ja voitti Norjan täysin ansaitusti alun epävarmuudesta huolimatta. Sveitsiä vastaan ottelu oli tasainen, ja matsin edetessä riskejä alettiin välttämään. Jatkoaika oli varsinaista peliaikaa eläväisempi, mutta ratkaisua voittajasta piti hakea aina voittolaukauskilpailusta asti. Tshekkien syömähammas on tähän asti ollut 2+1 tehoilla kisaava Roman Cervenka.

Michal Kvasnica

@MichalKvasnica
🇨🇭 Švýcarsko-Česko 2:1 sn 🇨🇿
Omlouvám se národnímu sportu číslo dvě, ale atmosféra dnes byla průměrná.

Tanska pelaa vielä tiistaina vihjeen kirjoittamisen jälkeen tärkeän ottelun Norjaa vastaan. Voitto tästä päästäisi tanskalaiset kärkinelikon tuntumaan, ja juutit voisivat kilvoitella ensimmäisestä jatkopaikastaan MM-kisoissa sitten vuoden 2016. Tämänhetkinen Tanskan joukkue ei näytä yhtä vahvalta kuin parhaimmillaan, joten lohkon kärkinelikon haastaminen voi olla liian kova haaste.

Tanskaa vastaan Tshekki tulee saamaan huomattavasti enemmän paikkoja kuin maanantain Sveitsi-pelissä. Norjaa vastaan tshekeillä oli hetken jopa avoimet ovet. Verrattain matalalla over-rajalla otetaan runsasmaalisuutta peruspanoksella.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Yli 5.5 maalia kertoimella 1.90.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.