Olympialaiset / Peking 2022 ke 09.02. klo 15:10

Tshekki - Tanska

Tanskalla edessä kivulias neitsytmatka olympialaisissa

Olympialaisten kiekkoturnauksen ensimmäisenä päivänä toisistaan mittaa ottavat Tshekki ja Tanska. Tasoero joukkueiden välillä on valtava. On hyvä muistaa, että kyseessä on tanskalaisten ensimmäinen olympiaturnaus koko maan historiassa. Luotamme Tshekin ylivoimaisuuteen ja pelivalintamme on, että Tshekki voittaa vähintään kolmella maalilla. Veto siis osuu, jos Tshekki voittaa esimerkiksi 3-0, 4-1 tai 7-0 numeroin.

Tanskan joukkue on todella heikko. Maalla on mukana ainoastaan yksi KHL-pelaaja: Jokereiden Nicklas Jensen. Hänen lisäkseen maalla on kuusi SHL-pelaajaa ja yksi pelaaja Sveitsin pääsarjasta. Pääosin joukkue on rakennettu Tanskan ja Saksan pääsarjapelaajista. Saksan pääsarja on hidastempoinen, kun taas Tanskassa on melkoinen mutasarja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Erityisen heikko on Tanskan maalivahtitilanne. Sebastian Dahm (34) ja Patrick Galbraith (35) ovat todella kokeneita, mutta kumpikin on ehdottomasti jo parhaat päivänsä nähnyt. Galbraith pelaa nykyään Tanskassa, kun taas Dahmin ura on vienyt ICEHL:ään, joka ei edes kaakkois-Euroopan kovin liiga.

Tshekillä taas on kasassa hyvin pitkälti kovatasoinen KHL-joukkue. Ykköstähdet ovat Lukas Sedlak (49 peliin 18+25=43) ja Tomas Hyka (37 peliin 11+24=35), jotka ovat KHL:nkin tasolla kovia pistetykkejä. Joukkueesta löytyy myös David Krejci, joka olisi NHL:ssä kakkossentteri, ellei hän olisi perhesyistä siirtynyt täksi kaudeksi Tshekin pääsarjaan. Maaliin Tshekillä on heittää kolme kovaa KHL-veskaria: Roman Will, Simon Hrubec ja Patrik Bartosak.

Tanskan materiaali on todella kapea, ja joukkueen on pakko peluuttaa runsaasti myös oman pääsarjansa pelaajia. Tshekki on puolestaan liikkeellä todella kovalla ryhmällä, jonka mestaruusmahdollisuudet on pahasti aliarvioitu. Uskomme, että Tshekki laittaa olympialaiset ryminällä käyntiin ja nuijii Tanskan heti maan rakoon!

10 euroa pelirahaa