UHMAPELAAJAT pe 06.01. klo 01:30

Tshekki - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mahda mitään! Connor Bedard ja Kanada vievät maailmanmestaruuden

Nuorten MM-kisat huipentuvat torstain ja perjantain välisenä yönä. Finaalissa vastakkain ovat Tshekki ja Kanada. Alkusarjan kohtaamisessa Tshekki vei pidemmän korren selvin numeroin, mutta sen jälkeen Kanada on ollut hurjassa iskussa. Näyttää siltä, ettei kanukkien mestaruusjunaa voi mitenkään pysäyttää.

Kanada näytti ylivoimaisuutensa välieräottelussa Yhdysvaltoja vastaan. Vaahteralehtipaidat saivat kieltämättä apuja tuomaristolta, mutta 6-2 lukemat olivat selvät. Samalla Kanadan joukkueesta nousi esiin uusi supertähti: maalivahti Thomas Milic, joka keräsi ottelussa huimat 43 torjuntaa. Connor Bedardia puolestaan ei voi olla mainitsematta. Hän on maailman paras pelaajalupaus vuosikausiin ja jälki kisoissa on ollut sen mukaista. Kuudessa ottelussa Bedard on tykittänyt tehot 9+14=23. Saa nähdä, miten Tshekki hänen kanssaan pärjää.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

The Athletic NHL

@TheAthleticNHL
CONNOR BEDARD IN OT TO SEND CANADA TO THE SEMIS 😱

🎥 @TSN_Sports | #WorldJuniors

Tshekki oli puolestaan omassa välieräottelussaan yllättävän kesy. Ruotsi ei ollut yhtä paha vastustaja kuin Yhdysvallat, mutta silti Tshekki pystyi niistämään vain nihkeän 2-1 jatkoaikavoiton. Tappiokin oli jatkoajalla vain millien päässä. Tässä vaiheessa turnausta Tshekki on edellä pakiston osalta, mutta sen hyökkäyskalusto kalpenee totaalisesti Kanadaan verrattuna. Erot yksilötaidoissa ovat valtavat.

Bedard on turnauksen suurin ilmiö, ja Kanada on ollut paras joukkue. Tshekki on pelannut niin ikään hienosti, mutta finaalissa tie tulee viimein pystyyn. Pelivalintamme on, että Kanada voittaa ottelun -2 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Kanada voittaa esimerkiksi 3-0, 4-1 tai 7-2 lukemin.