pe 05.01. klo 16:00

Tšekki - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nälkäisten pronssiottelu! Onnistuuko Suomi kaatamaan ottelusta toiseen onnistuneen Tšekin taktisessa väännössä?

Suomi kaatui torstaina saappaat jalassa, eikä sen ole syytä hävetä esitystään välierässä. Karvas tappio tuli selvästi yksilötasolla vahvemmalle Yhdysvalloille lukemin 3–2. Pronssiväännössä vastaan tulee niin ikään upean turnauksen pelannut Tšekki, jonka paukut riittivät pudottamaan jopa Kanadan – torstaina Ruotsi oli liian kova vastustaja Patrik Augustan miehistölle.

*Ilmaisveto ilman kierrätystä jopa 50€ asti! Katso tarkemmat ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Alkukankeuden jälkeen Nuoret Leijonat löysi punaisen lankansa ja pelasi taktillisesti erinomaiset ottelut sekä viimeisellä alkulohkokierroksella Ruotsia että pudotuspeleissä Slovakiaa ja Yhdysvaltoja vastaan. Lauri Mikkola on lopulta lyönyt melko kovat näytöt pöytään ja tiettävästi pöytälaatikossa on jo jatkosopimus. Pronssiotteluun Suomi lähtee ennakkosuosikkina, mutta myös vastustajalla on takuulla nälkää.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Jere Lassila, Kasper Kulonummi ja Tommi Männistö valitaan Suomen parhaiksi pelaajiksi tässä turnauksessa. 🇫🇮

#NuoretLeijonat #U20fi #Leijonat

Tšekkiä on viime vuosina parjattu juniorituotannon osalta, mutta pieni suvantovaihe – jos sellaista ikinä oli – vaikuttaisi olevan ainakin toistaiseksi ohi. Ei joukkueen pelisuunnitelmaa voisi ottelusta toiseen näin laadukkaasti toteuttaa ukoilla, jotka jostain muropaketista ovat lisenssinsä löytäneet. Laatupelaajia siis riittää ja erityisesti joukkueen kärkikalusto on ollut tehokas. Lisäksi maalivahti Michael Hrabal on ollut erinomainen, vaikka Ruotsia vastaan otteissa oli torstaina pientä toivomisen varaa.

Jos ennusmerkit pitävät paikaansa, on pronssiottelusta tulossa kaikkea muuta kuin hurlumhei-ottelu. Sekä Mikkolan Suomi että Augustan Tšekki kuuluvat turnauksen taktisimmilla pelitavoilla operoiviin joukkueisiin ja molemmilla pelisuunnitelma pohjautuu sekä puolustuspelaamiseen, irtokiekkojen voittamiseen ja kovaan työmoraaliin. Todella tasainen ottelu on tiedossa, eikä maaleilla todennäköisesti mässäillä. Pelivalinnaksi maistuu alle 5,5 maalia -kohde, jolle saadaan mukava kerroin.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – alle 5,5 maalia kertoimella 1,91.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.