ATP ma 14.11. klo 22:00

Tsitsipás - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Novak Djokovic janoaa maljakkoa! Siivittääkö huippuvire serbialaislegendan jopa Torinon finaalien voittoon?

Sunnuntaina käynnisteltiin Torinon upeissa puitteissa ATP-finaalien toinen lohko, joka lähti Uhmapelaajien kannalta mukavan voitokkaasti. Rafael Nadalia vastaan paukutettiin mukavalla moukarilla Taylor Fritzin voittoa ja sehän kannatti. Maanantai-illan herkkupalana on tällä kertaa todella kovan luokan kamppailu, kun Stefános Tsitsipás sekä Novak Djokovic mittelevät paremmuudestaan. Hirveän kaukaa ei miesten viimeisintä kohtaamista tarvitse etsiä.

Miehet kohtasivat viimeksi yhdeksän päivää sitten, kun Djokovic eteni Pariisin ATP:lla finaaliin kaadettuaan Tsitsipásin todellisen trillerin päätteeksi kolmannen erän katkaisupelissä. Ennen kauden päättäviä finaaleja on toki syytä tiedostaa erityisesti serbialaisen tilanne – mies ei ole tällä kaudella päässyt kaikkia haluamiaan kisoja pelaamaan, kun esimerkiksi Australian avoin tennisturnaus ja Yhdysvaltain avoimet jäivät kokonaan välistä koronarokotteiden puuttumisen vuoksi. On selviö, että Torinon finaaliturnaus on isolla tussilla piirretty Djokovicin papereissa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

ATP Tour

@atptour
Ladies and Gentlemen, your Champions 🏆
📍Torino, Italy

#NittoATPFinals

Tsitsipásin sesonki puolestaan on ollut jokseenkin kaksijakoinen. Hyvin alkanut kausi kääntyi jossain vaiheessa jopa selviytymistaisteluksi, mutta kesän suvantovaiheen jälkeen kreikkalainen näyttäisi jälleen olevan suhteellisen kovassa iskussa. Tasaisuus ei kuitenkaan serbialaista vastaan riitä millään. Pariisin ATP-turnauksen finaali reilu viikko sitten oli ensimmäinen ottelu, jonka Djokovic hävisi 14 matsin otannalla.

Tällä hetkellä tilanne on se, että serbialaiskonkarilla on päällä sellainen virta ja lataus, ettei paremmasta väliä. Maailman paras palauttaja on ollut viime aikoina tasollaan, eikä maailmanlistasijoitus todellakaan vastaa tämänhetkistä valmiutta taistella kärkisijoitettuja vastaan. Todellisuudessa Djokovic kuuluu sijoittelussa ylemmäs – itse asiassa paljon. Serbialainen hakee Torinossa rikkonaiselle kaudelleen pientä kruunua, joka voi hyvinkin olla tiedossa. Avauskamppailuun pelataan 35-vuotiaan voittoa suoraan kahdessa erässä (Djokovic -1,5).