Grand Slam su 29.01. klo 10:30

Tsitsipás - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turha odottaa ylikävelyä! Joutuuko Novak Djokovic maksamaan orastavasta kisaväsymyksestä finaalissa?

Australian avoimet huipentuvat sunnuntaina perinteisin menoin miesten finaaliin, jossa kohtaa kiistatta kaksi turnauksen laadukkainta pelaajaa. Tällä kertaa panoksena on grand slam -voiton lisäksi maailmanlistan ykköspaikka. Onko Stéfanos Tsitsipásilla mitään aseita yllättää läpi turnauksen suvereenisti dominoinutta ja vaivattoman näköisesti voitosta voittoon tanssinutta Novak Djokovicia? Ei välttämättä, mutta ylikävelyä finaalista on turhaa odottaa!

Välierissä ei nähty yllätyksiä, kun Tsitsipás kaatoi avauserän järkyttävästä syöttösekoilustaan huolimatta Karen Hatšanovin erin 3–1 ja Djokovic puolestaan kukisti puhtaalla pelillä vahvan turnauksen pelanneen yhdysvaltalaisen Tommy Paulin. Djokovicilla oli kuitenkin ensimmäistä kertaa muutamaan kierrokseen todella suuria haasteita niin ikään ottelun avauserässä, jossa mies näytti ajoittain väsyneeltä ja suli 5–1-johdosta tasoihin tilanteeseen 5–5.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka serbialaislegendan esitys oli lopulta eränumeroiden (7–5, 6–1, 6–2) kautta jopa odotettua karmeampi murskaus, nähtiin matsissa hetkittäin todella flegmaattinen ja hämmentäviä virheitä tehnyt Djokovic. Suurin kysymys finaalin osalta lienee, pystyykö 35-vuotias pitämään pakettinsa kasassa läpi ottelun. Rankka turnausrupeama on alla eikä edes lähes Tsitsipásin tasoista testiä ole vielä kertaakaan ollut vastassa.

Kaksikko kohtasi vuonna 2021 Ranskan avointen finaalissa, jolloin nähtiin melkoinen trilleri. Tsitsipás johti ottelua jo erin 2–0, mutta Djokovic nosti tasoaan ja voitti yli nelituntisen massakamppailun viiden erän kautta lukemin 3–2. Aivan viime vuosina kreikkalainen ei ole kyennyt kaapimaan lajilegendalta päänahkoja, mutta kausilla 2018 ja 2019 Tsitsipás voitti nimenomaan kovilla alustoilla.

Australiassa kreikkalainen on esittänyt parasta tennistään aikoihin. Isossa kuvassa Tsitsipás on hölmöillyt huomattavasti vähemmän kuin pahimmillaan ja pelaaminen on ollut kypsää tekemistä. Toistaiseksi pienet notkahdukset eivät ole maksaneet Djokovicille, mutta muuttuuko tilanne finaalissa? Huipputenniksestä nautitaan pitkän kaavan kautta ja lapulle isketään yli 36,5 peliä -kohde. Tsitsipás on ensimmäinen vastustaja, joka voi aiheuttaa serbialaiselle todellisia ongelmia.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – pelien kokonaismäärä yli 36,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – pelien kokonaismäärä yli 36,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 46,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.