Grand Slam ke 18.01. klo 11:30

Tsitsipás - Hijikata

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä viihdyttävä nuorukainen kannattaa ottaa seurantaan! Joutuuko jopa huippuvireinen Tsitsipás vaikeuksiin?

Avauskierroksella dominoinut Stéfanos Tsitsipás kohtaa seuraavana kotiyleisönsä edessä pelaavan ja lupaavan Rinky Hijikatan, joka voi aiheuttaa kreikkalaiselle jossain määrin ongelmia. Vahvana takakentän pelaajana tunnettu australialainen on lopullisen läpimurron kynnyksellä eikä maailmanlistasijoituksen kannata antaa hämätä! Todella tulinen taistelu on varmuudella tiedossa.

Tsitsipás marssi odotetusti suvereeniin voittoon Quentin Halysia vastaan ensimmäisellä kierroksella. Tätä osattiin odottaa, koska kreikkalainen lähti australiaan huippuvireisen valmistavan kauden jälkeen – offseasonilla mies ei jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan hoiti talouttaan ja piti siinä sivussa tuntumaa yllä arabiemiraateissa pelatuissa näytösotteluissa. Virallisten ottelujen osalta kreikkalaisen voittoputki on nyt jo viiden ottelun mittainen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

On kuitenkin täysin mahdollisuuksien rajoissa, että jo toisella kierroksella järkälemäinen ennakkosuosikki kohtaa tuttuja haasteita. Hijikata on kohtuullinen syöttäjä, joka pystyy parhaana päivänään varmasti laittamaan kapuloita kenen tahansa rattaisiin. Kotiyleisön lemmikin ja takavuosina australian suurimmaksi lupaukseksi kuvaillun 21-vuotiaan tärkeimmät vahvuudet ovat kuitenkin monipuolisissa peruslyönneissä ja yllättävän aggressiivisessa pelityylissä.

#AusOpen

@AustralianOpen
Every task is important on Team Tsitsipas 🧴🤪

@steftsitsipas#AusOpen#AO2023

Hijikata sai niin ikään todella kovan nosteen avauskierroksen ottelustaan, jossa nousi upeasti 2–0-tappiolta voittoon viiden erän väännössä saksalaista Yannick Hanfmannia vastaan. Parhaimmillaan australialaiselta on nähty todella kovia väläytyksiä – moni muistaa, kuinka nuorukainen esimerkiksi viime syksyn US Openissa otti ennakkoluulottomasti avauserän Rafael Nadalia vastaan.

Toki pidetään mielessä, että Tsitsipás on vahvassa iskussa, mutta tämän tason ennakkosuosikin asema ampuu täysin yli. Läpimurtoa tähyävä australialainen voi olla yllättävän vaikea pala kreikkalaiselle, jolla kuitenkin on historiaa melkoisista flopeista – moni muistaa, kuinka mies konttasi avauskierroksella edellä mainitussa US Openissa Daniel Galania vastaan. Näillä näkymin puolilta päivin keskiviikkona alkavaan kamppailuun betsataan, että Hijikata nappaa vähintään erän (Erätasoitus – Hijikata +2,5).