Grand Slam ti 24.01. klo 11:30

Tsitsipás - Lehecka

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittaako Stefanos Tsitsipás koko roskan? Sensaatiomaiselle tšekkinuorukaiselle notkahdus tiedossa!

Stefanos Tsitsipás joutui ensimmäistä kertaa kunnolla mankeliin neljännesvälierissä, kuten osattiin ansiokkaasti odottaa. Se mitä ei kuitenkaan osattu lainkaan odottaa, oli Jiri Leheckan menestysmarssin jatkuminen maailmanlistan kuutosen Felix Auger-Aliassimen kustannuksella. Tšekkinuorukainen on pelannut loistavaa turnausta, mutta Tsitsipás saattaa olla yläkaaviossa kenelle tahansa ylivoimainen este tällä hetkellä.

Kreikkalaisen suorittaminen on järjettömän kovalla tasolla. Miehen otettua kahdessa ensimmäisessä erässä sensaatiomaisesti neljä murtoa Jannik Sinneriä vastaan, näytti tämä menevän jälleen menojaan. Kuinka ollakaan, Sinner nousi vielä mukaan peliin ja joskus Tsitsipásilla on ollut tällaisissa tilanteissa taipumusta kipsata tai ajautua totaaliseen ahdinkoon, mutta tällä hetkellä sellaisesta ei ole tietoakaan. Ei ole väärin sanoa, että tällä hetkellä Australiassa pelaa tietyssä mielessä Tsitsipás 2.0.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
Stunning, Stef 🤩

That is brilliant from the No.3 seed!

@steftsitsipas@wwos@espn@eurosport@wowowtennis#AusOpen#AO2023

Uhmapelaajat odotteli jo edellisellä kierroksella väistämätöntä notkahdusta tajuttomalla höyryllä pelanneelle Jiri Leheckalle, mutta toisin kävi. Tsitsipásin kohdalla on kuitenkin kyseessä jo niin paljon laadukkaampi ja kovissa paikoissa keitetympi pelaaja, että 21-vuotiaalle tullee viimein noutaja. Upea turnaus Leheckalta, mutta kreikkalaisen kaataminen on tällä hetkellä todella suuri haaste kenelle tahansa. Laittaako tšekkinuorukainen pelin jännäksi? Tällä kertaa ei uskota edes siihen.

Tsitsipás jatkaa loistavaa palautuspelaamistaan ja nappaa tarvittavat murrot, jotta voitto suoraan kolmessa erässä irtoaa. Pelivalinnaksi maistuu siis kreikkalaisen voitto 3–0-numeroin (Erätasoitus – Tsitsipás -2,5). Välierissä tämän matsin voittaja kohtaa joko Karen Hatšanovin tai niin ikään mallikkaassa vedossa olevan Sebastian Kordan.