ATP ke 16.11. klo 22:00

Tsitsipás - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Keskiviikko on karkkipäivä! Nappaako Tsitsipás taas voiton Medvedevin kustannuksella herkkukamppailussa?

Kumpi avauskierroksella tappion kärsineistä tarraa vielä kiinni jatkomahdollisuuteen Torinossa? Maailman paras tennisherkku jatkuu keskiviikkoiltana Stéfanos Tsitsipásin ottelulla, jossa kreikkalainen haastaa Daniil Medvedevin. Ottelun lähtöasetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset – voittajalle on tarjolla vielä mahdollisuus taistella tiensä jatkopeleihin, mutta häviäjän tie noussee pystyyn. Tämä parivaljakko on tällä hetkellä ja näissä olosuhteissa selvästi tasaisempi kuin kertoimista saattaisi päätellä.

Kreikkalainen on noussut maailmanlistalla jo kolmanneksi. Syyskaudella on nähty vahvaa dominointia ja laittoihan Tsitsipás jopa Medvedevin mattoon miesten edellisessä kohtaamisessa. US Openin alla Cincinnatissa niin ikään kovalla alustalla pelattu kamppailu päättyi teknisemmän 24-vuotiaan voittoon 1–2 (7–6, 3–6, 6–3).

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Avauskierroksella trilleriksi äityneessä matsissa erin 2–1 Andrei Rubleville hävinnyt Medvedev on nyt saanut maistaa tappion karvasta kalkkia jo parissa matsissa peräkkäin – Pariisin ATP:lla mies putosi jo toisella kierroksella Alex De Minaurin käsittelyssä. Tsitsipás ylsi samassa turnauksessa aina välieriin saakka, kunnes Novak Djokovic oli liian kova pala Torinon avauskierroksen tapaan.

Medvedev ei ole ollut tällä kaudella isossa kuvassa yhtä vakuuttava kuin odotettiin. Toki rikkonaisuus esimerkiksi kokonaisten välikuukausien muodossa on hankaloittanut useista turnauksista kansalaisuuden takia evätyn 26-vuotiaan menoa päättyvällä sesongilla. Tsitsipásin taso on niin ikään heitellyt, mutta parhaimmillaan mies on pysäyttämätön. Kun katsotaan viimeaikaisten esitysten taakse laajemmassa kuvassa, voidaan huomata selvää laskua esimerkiksi helppojen virheiden määrässä. Toisaalta myös syöttöpelaaminen on selvästi parantunut, kun verrataan kauden heikoimpiin hetkiin.

On erikoista, että maailmanlistakolmoselle jaellaan ottelun voittajavedossa edelleen peräti kolmosen kerroin. Jos kamppailu noudattelee läheskään samaa kaavaa kuin Cincinnatissa, voi siitä muodostua todella tasainen. Suoran voittajan pelaaminen ei hirvittävästi houkuta ja varsinkin Medvedevin kautta tarjotut kertoimet kannattaa jättää omaan arvoonsa. Pelivalinnaksi maistuu tasoitusveto kreikkalaiselle (Pelitasoitus –Tsitsipás +2,5).