ATP ti 14.02. klo 20:30

Tsitsipás - Ruusuvuori

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkälemäinen haaste! Tulikuuma Emil Ruusuvuori kohtaa Australian avointen finalistin Stéfanos Tsitsipásin

Loistavasti kautensa aloittanut Stéfanos Tsitsipás saa todella mielenkiintoisen haasteen Rotterdamin ensimmäisellä kierroksella. Suomalaiskomeetta Emil Ruusuvuori on jo helmikuun puitteissa ehtinyt siivittää maajoukkueen Davis Cupin finaaleihin ja pelata Montpellierin ATP-turnauksessa. Tsitsipás on käytännössä kovin mahdollinen haaste suomalaiselle, mutta nosteessa oleva helsinkiläinen kaatuu korkeintaan saappaat jalassa!

Ruusuvuoren kausi käynnistyi yskähdellen, mutta helmikuun alku oli lupaava. Kotiyleisön edessä Espoossa pelatut Davis Cupin ottelut olivat maailmanlistasijalla 52 majailevalta pelurilta tasokasta näytöstä. Argentiinan Pedro Cachin sekä Facundo Bagnis kaatuivat molemmat puhtaasti erin 2–0. Hyvä vire jatkui Montpellierin ATP:lla, kun Mikael Ymer jäi jalkoihin lukemin 6–4, 6–0. Toisella kierroksella taidokkas syöttäjä Maxime Cressy oli liikaa, mutta nyt Ruusuvuori on hyvällä tiellä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Suomen Tennisliitto

@tennisfi
Tulikuuma @EmilRuusuvuori 🔥

Kaksi edellistä kamppailua voitti Ymer, mutta nyt suomalaispelaaja palautti marssijärjestyksen komeasti!

Erityisen ilahduttavaa viime aikoina on ollut suomalaisen suvereenisti rullannut syöttöpelaaminen. Helmikuussa esimerkiksi kakkossyötön lukemat ovat ylittäneet sekä alkukauden että viime syksyn keskitason. Nimenomaan syötön parissa 23-vuotias on tehnyt reilusti töitä, joten tulokset ovat varmasti nostaneet itseluottamusta ja olleet palkitsevia. Jää toki nähtäväksi, pystyykö Ruusuvuori pitämään korkeaa tasoa yllä.

Kuten tiedetään, Tsitsipás on oivassa vireessä ja pelasi itsensä heti vuoden alkajaisiksi Australian Openin finaaliin. Nyt kreikkalaisella on ollut puolisentoista viikkoa taukoa peleistä, sillä mies nähtiin edellisen kerran kentällä niin ikään Davis Cupin merkeissä. Tsitsipás on luonnollisesti järkälemäinen ennakkosuosikki, mutta Ruusuvuoren pystyessä ylläpitämään hiljattain nähtyä tasoa, kreikkalaiselle ei ole mitään tarjolla ilmaiseksi. Parasta vastinetta rahoille tarjoaa yli 21,5 peliä -kohde, johon tuikataan sopiva panostus sisään.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Pelimäärä yhteensä – yli 21,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelimäärä yhteensä – yli 21,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.