ATP la 22.10. klo 19:00

Tsitsipás - Ruusuvuori

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruusuvuori teurasti US Open -menestyjän murskaavasti! Onko maailman vitonen Tsitsipás niin ikään nesteessä?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä panostamalla vain 25€ Ruusuvuoren yllätykselle loistavalla kertoimella.

Suomalaistähti Emil Ruusuvuori on pelannut itsensä toinen toistaan vakuuttavammilla ja upeammilla esityksillä Tukholman ATP:n välieriin. Vastaan asettuu vahva kreikkalainen Stefanós Tsitsipás, joka ei tosin ole tällä kaudella yltänyt läheskään odotetulle tasolle. Etenkin Major-turnaukset menivät melko pahasti seinille, ja vaikka hiljattain on nähty parempaa Tsitsipásia, ei maailmanlistavitosen kaataminen ole mikään mahdottomuus. Miehet eivät ole aiemmin kohdanneet.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tällä kaudella Tsitsipás on ollut todella kaksijakoinen pelaaja – miehellä on edelleen paras mahdollinen tasaisuus ja potentiaali lunastamatta ja sattumia tulee liikaa. Ensimmäisillä kierroksilla vastustajat ovat olleet Maxime Cressy sekä Mikael Ymer, joista etenkin jälkimmäinen on Ruusuvuoreen verrattuna melko kevyt haastaja kreikkalaiselle. Kuinka ollakaan, 24-vuotias peluri joutui kuitenkin nimenomaan Ymeriä vastaan perjantaina todella koville ja pelasteli peräti kymmenen murtopalloa, mikä ei ole ainoastaan positiivinen asia.

Ruusuvuori on esittänyt Tukholmassa kauden parastaan kovalla alustalla ja käynnissä on ehdottomasti paras pätkä pitkään aikaan. 23-vuotias suomalainen haastaa maailmanlistavitosta voitettuaan João Sousan, Jiri Leheckan sekä US Open -välieriin yltäneen Frances Tiafoen ja kaikki herroista suoraan kahdessa erässä. Edellisessä turnauksessaan Astanassa Ruusuvuori pudotti avauskierroksella kovassa nosteessa olleen sveitsiläisen Marc-Andrea Hüslerin ja maksoi tärkeitä oppirahoja toisen kierroksen huippuvastustajaa Daniil Medvedeviä vastaan.

Erityisen valovoimaista Tukholmassa on ollut suomalaisen syöttöpelaaminen. Tiafoe-matsissa Ruusuvuori syötti kaksi kolmasosaa ykkösistä ruutuun ja voitti niillä 26 pistettä. Tästä voi laskeskella, että murskaavasti erin 6–1, 6–2 päättyneessä matsissa ykkössyöttöjä putoili ruutuun määrällisesti 27 kappaletta. Helsingin lahja tennikselle hävisi siis yhden pisteen ykkössyötöllään, mikä on Tiafoen tasoista pelaajaa vastaan maailmanluokan suoritus.

Tsitsipásilla oli orastavia vaikeuksia jo edellisessä ottelussaan, eikä Ruusuvuori takuulla kreikkalaista päästä helpolla. Tällä hetkellä suomalaisen tekeminen on helppoa ja kivaa – tai ainakin siltä se näyttää. Uhmapelaajat ei lähde tenniskentälle näyttämään mallia, vaan tekee sen mitä parhaiten osaa, eli lapioi pelikassaan täytettä suomalaisen yllätysvoitolla maailmanlistan vitosesta!

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Ruusuvuoren hulppealle voittokertoimelle, saat normaalisti betsin napsuessa rahat ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Ruusuvuori” sisään talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 76,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.