Grand Slam su 22.01. klo 10:00

Tsitsipás - Sinner

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sunnuntain ehdoton helmi! Onko Stéfanos Tsitsipasille tiedossa ongelmia toista supernimeä vastaan?

Sunnuntain ehdoton helmi on huippuvireisen Stefanos Tsitsipásin ja virtuoosimaisen Jannik Sinnerin kohtaaminen. Vaikka jälkimmäistä on ehkä toisinaan pidetty enemmän massakenttien pelaajana, osoittavat tuoreemmat tilastot pidemmälläkin otannalla, että alustalla on italialaiselle suhteellisen vähän merkitystä. Nähdäänkö jälleen yksi viiden erän maraton? Se ei yllättäisi kovinkaan suuresti!

Tsitsipás keskittyy tällä hetkellä sataprosenttisesti pelaamiseen ja pystyy tekemään suorituksen kerrallaan. Ei ole väärin sanoa, että kreikkalaisen meno on näyttänyt alkukaudella paremmalta kuin aikoihin. Toki samaan hengenvetoon pitää todeta, että kunnollista testiä ei ole Australian avoimissa toistaiseksi ollut tälle adonikselle tarjolla, mutta nyt sellainen tulee.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
Eight sets on the trot at #AO2023 for @steftsitsipas 🇬🇷👀

The No. 3 seed leads 6-2 7-6.

#AusOpen

Enää ei Sinner paljoa esittelyjä kaipaa. Mies muistetaan viime kauden viihdyttävimmistä otteluista, joita tulevaisuuden supernimi tarjoili kilpaveljeään Carlos Alcarazia vastaan kerta toisensa jälkeen. Ehkä kaikista kovin näytös oli US Openin välierä, joka kesti yli viisi tuntia ja oli siten yksi koko sesongin pisimmistä kamppailuista. Tuolloin nähtiin realismia siitä, kuinka hyvä ja monipuolinen pelaaja Sinner todella on alustasta riippumatta. Kuten tiedetään matsi päättyi kirvelevästi 2–3-tappioon, mutta tällä kaudella nuorukaiselta voidaan odottaa entistä enemmän.

Tsitsipás on ollut toistaiseksi todella kliininen eikä mies ole hävinnyt ensimmäistäkään erää kolmella ensimmäisellä kierroksella. Sinner lähtee otteluun niin ikään hurjan nosteen kautta, sillä 21-vuotias italialainen nousi Marton Fucsovicsia vastaan upeasti 2–0-tappiolta 3–2-voittoon (4–6, 4–6, 6–1, 6–2, 6–0). Jos Sinner löytää saman draivin, jolla ottelun unkarilaista vastaan lopetti, on Tsitsipásille tiedossa kosolti hikisiä vaiheita kertarysäyksellä. Tässä titaanien taistossa yli 40,5 peliä on loistovalinta lapulle!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – pelien kokonaismäärä yli 40,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – pelien kokonaismäärä yli 40,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.