KHL ti 28.12. klo 18:30

Moskovan TsSKA - Moskovan Dynamo

Erottaako TsSKA:n surkea alivoima moskovalaiset huippujoukkueet kuumassa paikallisväännössä?

Moskovassa pelataan tiistaina kuuma KHL:n paikalliskamppailu! Molemmat joukkueista pelasivat viime viikolla kolme kamppailua, joissa voittivat kahdesti. Vierailija ei ole jäänyt pisteittä yhdeksässä edellisessä ottelussaan ja kauden keskinäisiä kamppailuja on tähän saakka orastavasti hallinnut TsSKA. Asetelmat ovat äärimmäisen tasaiset kaikilla osa-alueilla, joten jännitystä riittää.

Moskovan TsSKA voitti viime viikolla Jokerit sekä Minskin Dinamon, mutta hävisi niukasti 3–2-jatkoaikatappiossa Pietarin SKA:lle. Vastustajat eivät varsinaisesti helpotu, kun lähdetään uuteen viikkoon – päinvastoin. Moskovan Dynamolla on käynnissä yhdeksän ottelun pisteputki ja se lähtee tulevaan kamppailuun pisteen isäntää edellä läntisen konferenssin toisella sijalla. Molemmat joukkueista ovat pelanneet 42 ottelua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Erikoistilanteissa perinteisesti sarjan eliittiin kuuluvat joukkueet ovat äärimmäisen tasaisia ylivoimalla, kun TsSKA (24,8%) vie ainoastaan marginaalisesti pidemmän korren Dynamosta (24,3%). Isäntien alivoimapelaaminen (79,1%) on kuitenkin poikkeuksellisen surkealla tasolla keskiarvoa katsottaessa, kun vierailija puolestaan on suorittanut vajaalla neljänneksi parhaiten koko sarjassa (84,3%). Tasaisessa ottelussa erikoistilanteet ovat usein merkittävä tekijä ja tässä otteluparissa ne kääntyvät TsSKA:n heikon alivoimapelaamisen vuoksi hieman vieraiden suuntaan.

Uhmapelaajat uskoo, että Dynamo ei hyydy ja voittoputki jatkuu ja pelikohde nostetaan 1X2-markkinasta. TsSKA voitti kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen 0–3-numeroin, mutta sen jälkeen on menty kahdesti jatkoajalle ja molemmat ovat napanneet yhden voiton. Betsaa vierasvoittoa markkinoiden parhaalla kertoimella ComeOnilla! Voit itse valita, luotko tilin vai pelaatko pikana ilman pelitiliä. Luotettava vedonvälittäjä tarjoaa aina kilpailukykyiset kertoimet suosituimpiin lajeihin.

10 euroa pelirahaa