KHL to 30.12. klo 18:30

TsSKA Moskova - Jokerit

Jokerit altavastaajana TsSKA:n vieraaksi!

Jokereiden vuosi huipentuu Moskovassa TsSKA:n vieraana. Helsinkiläiset nappasivat äärimmäisen tärkeän 7–1-kotivoiton Kunlun Red Starista edellisessä ottelussaan ja viime aikoina tuskaista ollut viimeistely toimi ottelussa erinomaisesti. Jokerit on voittanut vain kaksi edellisestä kuudesta ottelustaan, mutta myös TsSKA on ollut viime aikoina vaikeuksissa voittaen niin ikään kaksi viimeisestä kuudesta ottelustaan.

Jokerit sai helpotusta viime aikoina todella tuskaiseen olleeseen maalintekoonsa. Erityisesti Nicklas Jensen ja Kalle Kossila loistivat Kunlunin heikkoa puolustusta vastaan. Kunlun-ottelua lukuun ottamatta Jokereiden hyökkäyspelaaminen ollut viime aikoina todella heikolla tasolla. Erityisesti Brian O’Neillin poissaolo on näkynyt merkittävästi Jokereiden hyökkäyspelaamisessa. TsSKA:n puolustuspeli on kuitenkin täysin eri tasolla Kunlunin verrattuna ja Jokereilta tarvitaan entistä parempaa esitystä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Myös TsSKA on esittänyt viime aikoina ailahtelevaisia otteita. Pääosin joukkueen tekeminen on kuitenkin ollut hyvällä tasolla, josta esimerkkinä moskovalaisten voitokas vierailu Helsingissä reilu viikko sitten, josta TsSKA vei pisteet mukanaan 1–3-lukemin. Helsingissä pelatussa ottelussa TsSKA jätti Jokerit täysin aseettomaksi. Erityisesti hyökkäyspelillisesti Jokerit oli todella suurissa vaikeuksissa TsSKA:n puolustuksen kanssa.

Näyttävästä Kunlun voitosta huolimatta Jokereiden viimeaikaiset esitykset ovat olleet pääosin todella vaisuja. Erityisesti hyökkäyspäässä Jokerit on suurissa vaikeuksissa. Myös TsSKA on kärsinyt viime aikoina ailahtelevaisuudesta, mutta erityisesti puolustuspelillisesti moskovalaiset ovat pääsoin vakuuttaneet. Uhmapelaajat uskoo TsSKA:n jatkavan siitä mihin se Helsingissä viimeksi jäi ja lapulle nostetaan TsSKA:n voitto. ComeOnin kautta TsSKA:n voittoa pääsee lyömään maukkaalla 2,20 keroimella!

10 euroa pelirahaa