KHL su 21.11. klo 16:30

TsSKA Moskova - SKA Pietari

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Jatkuuko SKA:n supertähtien korpivaellus TsSKA:n vieraana?

KHL:n jättiläiset TsSKA Moskova ja Pietarin SKA kohtaavat kolmanteen otteeseen tämän kauden runkosarjassa. TsSKA on viime aikoina parantanut otteitaan jatkuvasti, kun taas isoja hankintoja tehnyt SKA on ollut pienimuotoisessa syöksykierteessä. TsSKA on vienyt kauden molemmat kohtaamiset nimiinsä, eivätkä SKA:n viimeaikaiset otteet ennakoi pietarilaisille ruusuista iltaa myöskään tulevassa ottelussa.

KHL

@khl_eng
Mikhail Grigorenko nets 2 goals, Joakim Nordstrom 🇸🇪 scores goal and 2 assists as CSKA wins in Minsk!

Alkukaudella todella ailahtelevaisesti ja tehottomasti esiintynyt TsSKA on parantanut otteitaan ja joukkue on kivunnut Jokereiden kantaan läntisen konferenssin toiselle sijalle. Erityisesti joukkueen hyökkäyspelaaminen on kehittynyt viime aikoina selvästi. Joukkueen puolustuspeli on ollut totutun vahvaa myös tällä kaudella, josta myös SKA:n on saanut maistiaisen kauden kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa.

KHL

@khl_eng
Nick Shore's 🇺🇸 goal lifts Sibir past SKA!

SKA on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa. Pietarilaiset ovat hävinneet peräti viisi edellistä kamppailuaan. SKA:n isoin ongelma tällä hetkellä on joukkueen todella tehoton hyökkäyspelaaminen. Tuoreet hankinnat Nikita Gusev, Alexander Volkov ja Leo Komarov ovat esiintyneet toistaiseksi todella vaisusti. SKA:n tilanne ei helpota, että Mikko Lehtonen on sivussa pidemmän pätkän loukkaantumisen takia. Tällä hetkellä SKA:n pelaaminen on todella sekavaa ja tehotonta kentän kaikilla osa-alueilla.

SKA:n maalisarake näyttää pyöreää nollaa kahden edellisen TsSKA:n ottelun osalta. Viime aikaiseen vireeseen peilaten paljon parempaa pietarilaisista ei voi odottaa myöskään tulevassa ottelussa. TsSKA:n puolustusmateriaali on liian laadukas SKA:n sekavalle hyökkäykselle, joten pelivalinnaksi nostetaan TsSKA:n voitto 1X2.