Jalkapallon MM la 26.11. klo 12:00

Tunisia - Australia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Underille tarjotaan loistavia kertoimia, vaikka kumpikaan joukkue ei hyökkäyssuuntaan säkenöi!

Lauantaina kisapäivä startataan Tunisian ja Australian välisellä väännöllä – ei ainakaan paperilla välttämättä se kaikista herkullisin matsi. Ottelu on lähtökohdiltaan äärimmäisen tasainen ja vähämaalinen, mutta vedonlyöntimarkkina on liikkunut vahvasti Tunisian suuntaan avausotteluiden jälkeen – toki ihan oikeutetusti.

Tunisia lähti avausotteluun Tanskaa vastaan suurena altavastaajana, mutta se onnistui yllättämään monet, kun matsi päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin. Hyökkäyspelaaminen ei varsinaisesti ollut juhlaa, vaikkakin paikkoja molemmilla olisi lopulta ollut noin yhteen maaliin – Tanskalla hieman jopa enemmän. Tunisian mahdollisuus jatkopaikkaan, vaikkakin toki vain pieni sellainen, on nimenomaan organisoidussa puolustuspelaamisessa, sillä maali-iloitteluihin sillä ei rahkeet riitä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Caley Graphics

@Caley_graphics
xG map for Denmark - Tunisia

both teams had a good chance they couldn't put away, otherwise not a ton of football happened here

Australian avausmatsi meni pitkälti odotusten mukaan, kun Ranska vei lopulta voiton lukemin 4-1. Odotukset Australian suhteen ei ollut järin korkealla ja niinhän siinä lopulta kävi, että se ei pysynyt Ranskan supertähtien kyydissä. Toki Craig Goodwinin osuma heti matsin alkuun oli enemmän mitä monet osasi odottaa, sillä lopulta varsinaiset tähtitason pelaajat loistaa poissaolollaan. Maalin jälkeen Ranska meni menojaan eikä Australia pahemmin päässyt omia paikkoja rakentelemaan. Lähtökohtaisesti tämä on alkulohkon ainoa matsi, jossa Australia voi toivoa pääsevänsä pisteille.

markstats bot

@markstatsbot
France 4 : 1 Australia

▪ xG: 3.58 - 0.39
▪ xThreat: 2.88 - 0.67
▪ Possession: 61.9% - 38.1%
▪ Field Tilt: 76.7% - 23.3%
▪ Def Line Height: 43.8 - 37.2

#msbot_wc

Tunisia ei laskeneilla kertoimilla houkuttele, mutta sen sijaan vähämaalisuuden kautta päästään vedot iskemään. Koko matsiin under ei ole ollenkaan hassumpi vaihtoehto, mutta nyt lähdetään metsästämään tappavan tylsää avausjaksoa, eli pelivalintana toimii alle 0,5 maalia ensimmäiselle puoliajalle. Mr Greenin tarjoama 2,63 kerroin poimitaan talteen sen enempää aikailematta. Vaikka Australian alakertaa raadeltiin ensimmäisessä ottelussa, ei vastus tule olemaan nyt lähelläkään Ranskan tasoa hyökkäyksellisesti.