pe 11.06. klo 22:00

Turkki - Italia

Kykeneekö Turkki haastamaan Roberto Mancinin hyökkäysvoittoista Azzurria EM-kisojen avausottelussa?

Kauan odotettu Euro 2020 pyörähtää käyntiin perjantai-iltana Rooman Stadio Olimpicolla! Turkki on merkitty otteluun kotijoukkueeksi, mutta Italia on tosiasiallinen isäntä. Olimpicon kapasiteetti täytetään noin 25-prosenttisesti eli 16 000 silmäparia pääsee lehtereille. Avausotteluun Italia lähtee ennakkosuosikkina eikä kerroin oikein riitä peleille. Mitä sitten pelataan?

Kokoonpanotilanteet ovat joukkueilla ottelun alla lähes optimaaliset. Turkilla ei pitäisi olla mitään kummallista. Senol Günes luottaa todennäköisesti ykkösratsuihinsa. Burak Yilmaz on kärjessä ja Burakin alapuolella on viiden miehen taidokas keskikenttä, josta on helppo nostaa esiin virtuoosit Hakan Calhanoglu ja Yusuf Yazici. Turkin alakerta on kova keskuspuolustuksen osalta, mutta vasemman laitapakin tontti mietityttää varmasti turkkilaiskannattajia.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT


Italian merkittävin poissaolija on Marco Verratti, joskin peleille PSG:n mies saattaa vielä ehtiä. Muussa tapauksessa Manuel Locatelli ottaa Nicolò Barellan ja Jorginhon viereltä stunttaajan paikan. Hyökkäyksen oikealla laidalla on avarin toinen kysymysmerkki, sillä Domenico Berardi ja Federico Chiesa vaikuttaisivat hyvinkin tasaiselta taisteluparilta. Uskotaan Berardin avaavan.


Avausottelut ovat historian saatossa olleet vähämaalisia, mutta tässä on aineksia erilaiseen lopputulemaan. Roberto Mancinin sapluuna ei juuri enää catenacciosta pääse kauemmaksi – joukkue pelaa hyökkäysvoittoista futista ja pyrkii prässäämään pallon menetyksen jälkeen mahdollisimman nopeasti takaisin itselleen. Azzurrin heikko kohta on puolestaan jo hyvän aikaa hidastunut keskuspuolustus – vihulaisen vastaiskuissa ollaan helisemässä! Otetaan pidemmittä puheitta kupongille yli 2 maalia – tasalukemalla veto mitätöityy.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %

Kertoimet ottelulleTurkki - Italia11.06.2021