Nations League to 22.09. klo 21:45

Turkki - Luxemburg

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kerroinjösses! Väärällä tasolla pelaava ennakkosuosikki saa mehevän tarjouksen!

Turkin jalkapallo ei ole tällä hetkellä oikein aallonharjalla, sillä turkkilaiset pelaavat tällä hetkellä Kansojen Liigan C-sarjaan yhdessä Luxemburgin, Färsaarten sekä Liettuan kanssa. Toki joukkue on voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa, joten tästä ottelusta täydet pisteet ottamalla varmistettaisiin jo nousu B-tasolle. Köykäisessä lohkossa Luxemburg on toisella sijalla – tosin pikkuruinen maa ei ole jalkapallossa mitenkään toivoton tekijä.

Turkki on neljässä ottelussa tehnyt neljätoista maalia, ja pitänyt toistaiseksi oman pömpelin puhtaana. On melko lailla selvää, että Turkilla on kova luokka tämän tason skabaan, ja sen oikea paikka olisi ylempänä Kansojen liigassa. Stefan Kuntzin suojattien on nyt kairattava tiensä B-lohkoon pelaamalla, ja vain ihme voi nousun heiltä viedä. Tähän otteluun on paikattavaa etenkin keskikentällä, josta puuttuvat Salih Özcan sekä Hakan Calhanoglu.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Luxemburg on viime vuosina noussut FIFA rankingissa sadan parhaan joukkoon Luc Holtzin johdolla. Mikään pisteautomaatti maa ei enää arvokisakarsinnoissa olekaan – jotkut saattavat muistaa joukkueen vierasvoiton Irlannista viime syksynä. Tällä kertaa Holtz on vaihtanut rosteriin useita pelaajia kesään verrattuna. Luokkaeroa isäntiin on melkoisesti, joten lähtökohtaisesti Luxemburgin pojat soittelevat ottelussa toista viulua.

Vetoihin kelpaa erittäin hyvin Turkki tasoituksella. Vähintään kahden maalin voitosta saa oikeastaan yllättävänkin hyvän kertoimen. Kesäkuussa Turkki voitti vieraissa Luxemburgin 0-2 aivan ansaitusti, eivätkä samantyyppiset maalilukemat olisi tälläkään kertaa varsinainen järkytys. Kerrointen kermaa on jälleen saatavilla Mr Greenillä, jonne olisi nyt mainio sauma avata tili.