la 22.06. klo 19:00

Turkki - Portugali

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turkki ei pelkää hyökätä! Availlaanko maalihanoja lauantaina urakalla?

F-lohkossa ensimmäiset matsinsa voittaneet Turkki ja Portugali kohtaavat lauantaina Signal Iduna Parkilla Dortmundissa. Vincenzo Montellan käskyttämä Turkki sai jo Georgia-pelissä taakseen vankan ”kotiyleisön” tuen ja sama odottaa myös lauantaina. Tukea Turkki tarvitseekin, sillä Portugali on iso suosikki nappaamaan kolme pistettä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada kisabetseillesi kyytiä depobonarilla ja ilmaisvedolla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Roberto Martínezin Portugali ei ollut aivan parhaimmillaan Tshekki-ottelussa, mutta Francisco Conceiçãon voittomaali kuitenkin vapautti lusitaanit lopussa juhlimaan. Parempaan on Portugalin pystyttävä, jos mestaruus kiinnostaa. Ennen kuparisen rikkoutumista Portugalin kenttäkooste vaikutti paikoitellen todella turhautuneelta tökkivään hyökkäyspelaamiseen.

Portugal

@selecaoportugal
𝗡𝗜𝗡𝗚𝗨𝗘́𝗠 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘. 💫

#PartilhaAPaixão | #EURO2024


Montella joutuu ilmeisesti yhä pärjäämään ilman Irfan Can Kahvecia, mutta muuten Turkilla on rosteri terveenä. Martínez tuskin kamalasti muutoksia tekee Portugalin penkin päässä. Koko pelaajisto on espanjalaisluotsin käytettävissä.

Maaleja pitäisi olla lauantaina ilman muuta agendalla. Turkki oli haavoittuvainen jo Georgia-ottelussa ja kamalasti ei tietenkään auta, että Caglar Söyüncü ja Ozan Kabak joutuivat jättäytymään loukkaantumisten takia sivuun ryhmästä ennen kisoja. Turkilla on myös aivan kelvollinen hyökkäyspää ja Portugalikin joutuu takuulla ajoittain tässä matsissa ahtaalle omassa kenttäpäädyssä.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto yli 2,5 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.