UHMAPELAAJAT ke 16.11. klo 20:00

Turkki - Skotlanti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ollaan eri mieltä! Maalimäärä voi nousta korkeaksi!

Sekä Turkki että Skotlanti jäivät jatkokarsinnoissa ulos MM-kisoista, joten kisojen sijaan on tyytyminen ystävyysotteluihin. Skotlanti jäi tässä vaiheessa ilman Celtic-pelaajien palveluksia, sillä seura ei antanut pelaajia käyttöön vedoten, ettei nyt ole kyseessä FIFA:n virallinen aikaikkuna maajoukkuepeleille. Ottelu pelataan historiallisesti Diyarbakirissa, jonka katsotaan olevan kurdien keskus Turkissa.

Turkki on ohittamassa kansainvälisen jalkapallon aallonpohjaansa, ja nousi Nations leaguen C-lohkosta voitettuaan lohkonsa. Vähemmän mairittelevasti lohkopelit päättyivät kuitenkin kotitasapeliin Luxemburgin kanssa ja vierastappioon Färsaarille. Tunnetusti vaativat ja tulisieluiset fanit eivät varmasti katsoneet näitä tuloksia hyvällä, ja Stefan Kuntz takuulla piiskaa joukkueensa tähän peliin pieteetillä. Tästä pelistä Turkilta puuttuu puolustuslinjasta kokemusta, joten puolustus voi olla jälleen kovilla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Celtic-poissaolojen lisäksi Skotlannilta puuttuu muutama muukin pelaaja, ja tämä haittaa Steve Clarken valmistautumista ensi vuoden puolella alkaviin EM-karsintoihin. Vaikka jatkokarsinnassa MM-paikka menetettiinkin Ukrainalle, pyyhkii skoteilla muuten varsin hyvin: joukkue nousi Nations leaguessa A-tasolle voitettuaan lohkonsa. Joukkue tarjoaakin varmasti kovan vastuksen Turkille.

Scotland National Team

@ScotlandNT
Steve Clarke's Scotland are aiming to end 2022 on a high, as we travel to Diyarbakir for a friendly match against Türkiye on Wednesday evening.

Get ready with our match preview.

#TURSCO

Vetopuolella lähdetään runsasmaalisuuden suuntaan. Molemmat joukkueet vaikuttavat tulivoimaisilta, ja varsinkin Turkin puolustus herättää hieman kysymysmerkkejä. Kertoimet antaisivat ymmärtää vähämaalisuutta, mutta me haastamme tämän ja olemme eri mieltä. Overia siis pönttöön – Mr Green tarjoaa topit!