Solvalla la 26.11. klo 14:45

T75-ravivihje - Turku

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turussa Kasvattajakruunun finaalit 75-kohteina – kolmella piikillä onneen?

Turun 75-kierroksella päästään veikkailemaan lämminveristen kasvattajakruunun finaaleja. Näiden hevosista onkin tuoretta tuntumaa, sillä välieriä kisailtiin vastikään Seinäjoella, jossa vihjesysteemimme oli muuten mintissä, mutta ensimmäinen piikkimme Sands Gangster riitti omassa lähdössään vain kolmanneksi. Kuudella ja viidellä oikein tuli sentään rahaakin takaisin, mutta avauspiikin suoritus oli kieltämättä pieni pettymys.

Turkuun on tipsikynä jälleen teroitettu, ja lähtöjä kelailtu edes ja takaisin. Psyykkien hedelmänä syntyneestä 56 euron vihjerivistä on listaus tämän artikkelin lopussa. Rivi on tällä kertaa jossain määrin selväpiirteisempi, mutta kyllä siinä oma haasteensa on – ja täytyy muistaa, että ns. helpoilla kierroksilla ne isoimmat potit usein jaetaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Tällä kertaa mennään kolmella piikillä. Heti kylmäveristen stayermatkalla jätetään kuitille yksin 8 Vixeli, joka on tällä hetkellä Suomen kovakuntoisin kylmäverinen. Vastus on hyvää sorttia, mutta tällä taktiikalla saadaan vaikeampiin lähtöihin enemmän rukseja. Toinen piikki on neljäntenä kohteena juostavan 3-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunusta: 2 Halley Wania on hurjaluokkainen peli, ja vaikka Emma Väreen 1 Aurora Comery on parantanut paljon, se jäänee soittamaan toista viulua.

Myös 3-v. oriiden finaaliin riittää yksi merkki: Pekka Korven luokkaori 3 Corazon Combo pääsi välierässä helpolla. Kriterium-voittaja on hallinnut kotimaan kautta suvereenisti, ja on varmasti vielä matsattu ison rahan lähtöön. Oriin luokka on muille liikaa, ja puhdas rutiinisuorituskin riittää voittoon.

Jukka Vepsäläinen

@VarsakujanTila1
Corazon Combo #ravit

Sekä kylmäveristen että lämpöisten Voimeläin cup-finaalit ovat hieman kiharaisempia kohteita. Toisesta kohteesta nostetaan erikseen esille Jukka Mattilan 3 Teuvo, joka on armottoman epävarma, mutta tauluaan parempi. Se olisi onnistuessaan hyvä potinnostaja. Lämminveristen puolella koko neljänkympin pakki on nostettava kuitille, mutta sekä paalulla että kahdessa kympissä on mahdollisia pärjääjiä.

4-vuotiaiden tammojen finaalissa tulee viime lauantaina loistanut 2 Velvet Gold keräämään paljon peliä. Tehtävä voi olla mutkikkaampi, jos (ja kun) Pekka Korpi päättää ajaa 1 Magic Madonnalla keulasta. Iikka Nurmosen valjakko voi voittaa toiselta ilman selkääkin, mutta laitetaan tämän skenaarion varalta pari muutakin mahdollista menijää kuitille.

Kierroksen päättävä 4-vuotiaiden oriiden finaali on myös jännittävä tapaus. 3 Shackhill’s Twister jäi välierässä pussiin, kuten hieman tuli aavisteltuakin. Tällä kertaa voi tarjolla olla paikka johtavan rinnalta, mistä vahva menijä myös pystyy pärjäämään. Maistuvia pelihevosia on muitakin – ainakin 5 Planbee ja 9 Magazine Match ovat pakkorasteja. Lisätään vielä 1 BWT Gazeau, vaikkei se nyt erikseen vaikuttanut viime lauantain voitossaan ja voi jäädä tässä lähdössä pussiinkin.

Vihjerivi:

I: 8 Vixeli
II:
1, 3, 7, 8, 9, 10, 12
III:
2, 3, 7, 11, 12, 13, 14, 15
IV:
2 Halley Wania
V:
3 Corazon Combo
VI:
1, 2, 3, 9
VII:
1, 2, 3, 5, 9