UHMAPELAAJAT la 08.10. klo 18:40

T75-ravivihje - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turussa 164 kilon ravi-jackpot – ota rahaa isolla kauhalla!

Turun T75-pelissä on ylimääräistä rahaa jaossa n. 164 000 euroa, joten nyt on hyvä syy pistää rysä myös ravipuolelle vetämään. Jakosumma voi nousta jopa 350 000 euroon. Lähdöt ovat melko kaksijakoisia, sillä osassa on melkoisen selvät sävelet, ja toiset lähdöt taas aiheuttavat melkoista päänvaivaa. Vihjerivin kantava idea on, että selvitetään kolme lähtöä piikeillä, ja laitetaan loppuun niin monta hevosta kuin budjetti antaa myöten.

Heti ensimmäisessä lähdössä on piikin paikka: 3 V.G. Voitto nimittäin vie tämän lähdön normaalilla esityksellä. Ikäluokkansa kärkihevosella on välillä ollut omat metkunsa, mikä voi antaa mahdollisuudet muille – mutta vihjerivissä Ari Moilasen valjakko on yksin. Luokka nimittäin puhuu puolestaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Toisessa lähdössä pelatuin hevonen tulee todennäköisesti olemaan Santtu Raitalan 8 Global Withdrawl, mutta ulkorivin lähtöpaikka vaikeuttaa lauantain urakkaa. 1 American Hero hyötyy lähtöradastaan, ja voi johtaa lähtöä alusta loppuun – kyseessä on nimittäin kova menijä. Tästä toinen piikki. Kolmas varmamme löytyy kylmäveristen Pohjoismaiden mestaruudesta, jota viime viikonloppuna kuntonsa näyttänyt ja paljon tänä vuonna voittanut Evartti tulee hallitsemaan. Hyvä lähtöpaikka on viimeinen niitti selkeälle suosikkiasemalle.

Metsämäen ravirata

@TurunRavit
Metsämäen radalla juostaan lauantaina klo 17:35 Lähdön 2 ja 3 välissä myös vinttikoira kilpailu! Lähtölistan löydät turunhippos.fi/tapahtuu/117-t… #ravit #Greyhounds #meidänmetsämäki

Kolmas kohde on haastava monte-lähtö, johon ruksitaan kuusi hevosta mukaan. Yllätysvaroitus annetaan 6 Sandersonille, joka oli Vermon montessa todella kova. Neljännessäkin pistetään romua lapulle, ja yllätyshevonen voisi olla Hannu Torvisen ohjastama 3 Xanthus Wapid, jolla on pieni voittosumma, mutta ruuna meni Jokimaalla täyden matkan mahdottoman hyvin.

Viides ja seitsemäs kohde ovat todella vaikeita, ja niihin tarvitsisi enemmän hevosia mukaan, mihin vihjesysteemin raameissa on varaa. Viidennen kohteen suosikki on Porissa loistanut 5 Criminal Ace, jonka kuski vahtistuu huomattavasti. 7 Lotteria Maracat on voittojen puuttumisesta huolimatta ollut koko ajan hyvä. Viimeisessä 1 Rannan Pomo vaatii varmistuksia mukaan, ja etenkin neljänkympin pakilla on laatumenijöitä. Rivin kokonaishinnaksi tulee tässä muodossa 63€.