Mestis pe 05.11. klo 18:30

TUTO - KeuPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TUTOn taaperrus jatkuu!

TUTO on aloittanut kauden Mestiksessä katastrofaalisen huonosti. Joukkue järjesti kannattajilleen avoimen keskustelutilaisuuden, missä höyryjä sai päästellä ulos, jos oikein kovasti kismitti. Totuuden nimissä tällaisten tilaisuuksien arvo itse joukkueelle on puhdas nolla. Toki kannattajista pitää välittää, mutta pelaajien paineitahan tämä kasvattaa entisestään.

TUTOn tappioputki on nyt kuuden ottelun mittainen ja sarjataulukossa turkulaiset ovat jumbona. Viimeisessä viidessä ottelussa on saatu aikaan kuusi maalia, joka on todella vähän. Antti Virtasella alkaa olla totiset paikat penkin takana, vaikka mitään tietoa ei valmentajan ja seurajohdon välisestä luottamuksesta olekaan. Tulokset eivät vastaa resursseja alkuunkaan, ja tämän takia Turussa on kai diskuteeraamista harrastettukin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPan alkukausi on sen sijaan ollut positiivinen. Sarjakakkonen on esiintynyt mukavasti, mutta Kajaanissa Hokkia vastaan tuli täydellinen ulospuhallus, ja illan pimeyteen lähdettiin rökäletappio niskassa. Joukkuetta rasittaa pari loukkaantumista ja Terry Andin lainaaminen KooKoohon. Isossa kuvassa keuruulaisten meininki on ollut tuoretta, ja yhtä huonoa esitystä ei kannata ylikorostaa.

Isketään jälleen TUTOa vastaan – KeuPa on näyttänyt kentällä sulavalta, ja henkisesti sillä on varmasti paremmat lähtökohdat. Peruspanoksella ollaan liikkeellä tässä koitoksessa.