ke 20.03. klo 18:30

TUTO - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokemus ei paina, eikä nimilista auta – sarja poikki Kupittaalla?

Kiekko-Espoo on sysännyt kolmen ensimmäisen puolivälierän aikana TUTON kuilun partaalle. Keskiviikkona Kupittaalla sarja on jo katkolla, joten sarja saattaa mennä poikki lumieränä. Turkulaisten nousujohteinen kausi uhkaakin tyssätä äkkipysäyksellä, mikä on laskettava pettymykseksi. Joukkue ei yksinkertaisesti ole näyttänyt valmiilta play offeihin, minkä vastustaja on käyttänyt täysimääräisesti hyväkseen.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TUTOn kokoonpano on tätä nykyä Mestikseen vahva, ja etenkin liigakokemuksen määrä herätti luottamusta. Tämä ei valitettavasti ole kantanut sen pitemmälle, vaan TUTO on ollut enemmän tai vähemmän ottavana osapuolena. Jos jotain positiivista hakemalla hakee, niin tappiollinen kolmas ottelu Espoossa oli tähänastisista esityksistä paras Jonne Virtasen suojateilta. Silti ero Kiekko-Espooseen on ollut merkittävä.

Espoolaiset ovat nostaneet play offeissa profiiliaan merkittävästi. Peli-ilme on ollut pirteä, ja jokainen pelaaja tietää tehtävänsä. Tilanteet pelataan loppuun asti, ja kovuutta on sopivassa määrin. Päävalmentaja Tomas Westerlundia kohtaan on esitetty koviakin epäilyjä, mutta sittemmin soraäänet ovat vaimenneet oleellisesti. Ei ole sattumaa, että turkulaisten maalit voi tällä hetkellä laskea sirkkelimiehen sormilla – Kiekko-Espoon puolustus on ollut betonia.

Heitetään rohkeasti arvio, että tämä sarja menee kerralla poikki. Sarjojen katkaiseminen ei ole aina helppoa, mutta joukkueiden välillä on ollut sen verran selkeä ero, että nyt siihen on kaikki edellytykset. Perusmuotoista vetoa tulille – Bethard erottuu kertoimissa edukseen!

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!