Mestis ti 13.12. klo 18:30

TUTO - Kiekko-Vantaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekko-Vantaa kyntää syvällä – Turussa tulee olemaan vaikeaa!

Tiistaina Mestiksen ainoa ottelu pelataan Kupittaalla, jossa sarjan kymmenentenä oleva TUTO kohtaa viidentenä majailevan Kiekko-Vantaan. TUTO on pelannut kolme ottelua vähemmän, mutta näyttää tukevasti play off-joukkueelta, sillä sarjan neljä peränpitäjää tuntuu jäävän armotta muista jälkeen. TUTOn tähtäin on top kuudessa, jonne tässä vaiheessa on vielä matkaa roimasti.

Viikonloppuna TUTO pelasi yhden matsin, jossa heikko Peliitat kaatui ansaitusti 6-2. Ensimmäisen herän heinolalaiset sinnittelivät vielä mukana, mutta jatkossa jäällä oli aivan selvät sävelet. Maalisarakkeelle pääsi kuusi eri pelaajaa, joten ratkaisuihin pystyttiin laajalla rintamalla. Mikään kummoinen mittari Peliitat ei ollut, mutta kyllähän selkeä voitto varmasti ainakin fiilikselle tekee hyvää.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Vantaa katkaisi tappioputkensa vaivoin kotona Hokkia vastaan, ja nappasi voittolaukauskisan jälkeen kaksi pistettä. Peli ei noussut mitenkään korkeatasoiseksi, ja Kiekko-Vantaa ei ole viime aikoina näyttänyt todellakaan vakuuttavalta. Oma syynsä tähän on runsailla poissaoloilla – vantaalaiset eivät lauantaina saaneet täyttä neljää hyökkäysvitjaa kokoon.

Lapulle lähtee kotivoittoa. TUTO on ollut joukkueista paremman näköinen ja ehjempi. Vantaalaiset voivat tietysti saada pelaajia takaisin rosteriin, mutta kyllä tämän hetken vireen puolesta viisari kääntyy tässä isäntien suuntaan. Galaksinon loistotarjous uusille asiakkaille antaa tähän tarjoukseen lisää pontta – katso ohjeet alta!

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ TUTOlle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto TUTO 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.