Mestis to 02.11. klo 18:30

TUTO - RoKi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Monsterimonni on näyttänyt epäilijöille – jatkuuko flyytti Kupittaalla?

Viikonloppuna tauolle jäävässä Mestiksessä otetaan vielä kolmena päivänä yhteen – RoKi tekee etelän kiertueen, jossa pelaa vierasottelut TUTO:n ja FPS:n kanssa. Sekä TUTO:lla että RoKilla on ollut vaikea alkukausi, ja molemmat ovat saaneet parempaa tulosta aikaiseksi vasta viime kierroksilla. Kahden nousukuntoisen joukkueen välillä voittajan veikkaaminen voi olla hankalaa, mutta kyllä tähän matsiin veto löytyy silti sangen helposti.

Jonne Virtasta toivotettiin jo hartaasti kilometritehtaalle, mutta Monsterimonni on näyttänyt arvostelijoilleen pitkää nenää – viimeksi tiistaina, jolloin TUTO haki Nordiksella Jokereilta täydet pisteet. Ottelu oli hyvin tasainen, ja se olisi voinut päättyä miten päin vain. Näyttäisi siltä, että turkulaiset ovat saaneet taistelutahdon kaivettua esiin, ja onnistumiset poikivat itsetunnon kohotessa lisää onnistumisia. TUTO esiintyy tällä hetkellä luokkansa edellyttämällä tasolla.

Mestis

@Mestis
🚨 Valtteri Virtanen vie vieraat toistamiseen johtoon illan ottelussa! @TUTOHockey

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @MannoMik

RoKi otti jälkimmäisessä Jokerit-ottelussa voiton voittolaukauksilla – ensimmäinen matsi meni mahalaskuksi. Kooveetä vastaan otteet olivat kohdillaan, ja voitto oli ansaittu. Pelissä oli alusta alkaen selkeä tarkoitus ja itu. Tällaisenaan voisi pistepotin olettaa karttuvan jatkossakin. Myös RoKin tapauksessa epäilykset kohdistuivat alkukaudesta tuoreeseen valmentajaan, mutta Sakari Salmela on vastannut tähän peliä kehittämällä.

RoKi ei silti ole parantanut otteitaan yhtä reippaasti kuin TUTO, jonka puolella on myös reippaahko kotietu. TUTO:lle lähteekin hillitty vihje torstain otteluun. Samalla on kehuttava ComeOnia, joka on mainio toimisto suomilätkään – on tuhdisti pelattavaa joka kierrokselle!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa TUTO kertoimella 1,93.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.