UHMAPELAAJAT su 10.10. klo 06:00

Tyson Fury - Deontay Wilder

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tyson Fury ja Deontay Wilder kohtaavat kolmannen kerran — ihmeitä on melkein tapahduttava että toinen herroista ei ota unta!

Kaikki oli katettu nyrkkeilymaailmassa Tyson Fury vastaan Anthony Joshua superottelulle. Mitä vielä. Deontay Wilder vaatii uusintaa ja trilogiaa, joten Furyn on pakko otella, vaikka hän on dominoinut kahta ensimmäistä ottelua. Samalla hävisi Anthony Joshua omat vyönsä Oleksandr Usykille ja hekin ottavat uusinnan. Koko maisema on muuttunut. Kysymys kuuluu; onko mikään olennaisesti muuttunut Furyn ja Wilderin välillä?

Yksi selitys on kenties vielä uskottava, mutta Deontay Wilder keksi 40 eri selitystä toisen ottelun jälkeen. Fakta on se, että tiimi hänen ympärillään vaihtui ja Wilder on kieltämättä näyttänyt teknisesti vähän rapeammalta. Viesti leiristä on, että hänellä on vastaus jokaiseen kysymykseen minkä Fury esittää.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

On myös väitetty, että uusi valmentaja Malik Scott on tuonut Wilderin aseita enemmän pinnalle. Näistä ei voi ikinä tietää eikä pidä antaa ihan liikaa painoarvoa. On kuitenkin selvä, että Wilder ei vaan pakita kolmannessa vaan pyrkii väistämään ja on aivan varmasti selkeästi vaarallisempi taaksepäin liikkuessa.

DAZN Boxing

@DAZNBoxing
⚖️ Tyson Fury (277lbs)
⚖️ Deontay Wilder (238lbs)

The heaviest weights of their entire careers. Who you got?

Wilder on aika hyvä itse asiassa lyömään taaksepäin liikkuessa, mutta tämäkin taito unohtui koska hänellä on se kuuluisa “touch of death”. Suomeksi, Wilder tyrmäisi elefantin. Entä Tyson Fury?

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna riskitön veto!

Fury on omaa luokkaansa tässä sarjassa, mutta hinta on liian matala. Vaikka Fury voittaa tämän kamppailun todennäköisesti, niin eivät hinnat ja kertsit kohtaa. Wilderin osalta ei ole mikään muuttunut käytännössä ensimmäisestä tai toisesta paitsi ehkä itseluottamus ja kertoimet. Hänellä on edelleen se sama puncher’s chance, mikä aiemmin. Hän meinasi sammuttaa Furyn valot ensimmäisessä ottelussa ja sammuttikin. Se on aidosti realismia tässä kohtaamisessa. Kovaa lyövää jenkkiä ei pidä aliarvioida, vaikka Fury on selkeästi parempi nyrkkeilijä.

Vaikuttaa hyvinkin vahvasti siltä jälleen kerran, että jompikumpi isoista miehistä menee ennenaikaisesti unten maille. Harmi, että erävedoissa on surkeat palautusprosentit päälinjaa lukuun ottamatta. Tekisi mieli vihjata alle 10.5 erää, mutta ehdot ovat Veikkauksen tasoa.

Paras veto tähän kohtaan on todennäköisesti fight to be won in rounds 7-9 nelosen kertseillä. Eli veto osuu, jos ottelu keskeytetään erien 7,8 tai 9 aikana. Näiden kahden herrojen kohtaaminen ei näytä menevän pisteille näillä lähtökohdilla mitenkään.

Fury on todennäköisesti edelleen aggressiivisempi osapuoli, mutta hänenkin on selvitettävä tarjoaako Wilder jotain uutta uhkaa, joten pari ensimmäistä erää ovat varmasti hieman varovaisempia. Valot voivat sammua kuitenkin hetkenä minä hyvänsä.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna riskitön veto!