UHMAPELAAJAT pe 03.06. klo 19:00

Itävalta U21 - Suomi U21

Pikkuhuuhkajat lopputurnauspaikan perässä!

Suomen U21 -joukkue pelaa vieraissa karsintaottelun Itävaltaa vastaan perjantaina. Joukkueiden välinen ottelu Tampereella muistetaan Pikkuhuuhkajien komeasta voitosta, ja itävaltalaisten hermojen pettämisestä. Tunnetta voi odottaa perjantainkin ottelusta – tilanne lohkossa on kutkuttava. Pikkuhuuhkajat ovat lohkossa neljäntenä kolme pistettä itävaltalaisia perässä, mutta Suomi on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Pikkuhuuhkajat tulevat tähän ottelurupeamaan hieman muuttuneina, sillä rinkiin on otettu mukaan kuusi uutta pelaajaa. Juha Malisen johdolla pelitapaa on iskostettu uudelle ryhmälle otsalohkoon siinä määrin, ettei epäselvyyksiä pitäisi tulla. Adam Marhiev kärsii tässä ottelussa pelikieltoaan, eikä ole siis mukana. Ottelurytmi on tiukka, sillä ensi viikolla Pikkuhuuhkajilla on kaksi kotiottelua ennen lohkon päätöstä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Itävallalle täydet pisteet tästä ottelusta olisivat äärimmäisen tärkeitä, sillä muutoin Norja ja Suomi uhkaavat mennä ohi, ja kisapaikalle voi samalla heittää hyvästit. Viime vuoden lopussa tappio Suomelle ja vain yksi piste kahdesta ottelusta Kroatiaa vastaan heikensivät joukkueen skenaariota oleellisesti, ja tässä ottelussa kaikki paineet ovatkin isännillä.

Itävalta on ottelussa isohko suosikki – joukkue on laadukas, ja sen taaperrus on ollut paikoitellen yllättävää. Vedoissa kiinnostaa runsasmaalisuus, vaikka markkinatkin ovat siihen suuntaan kallellaan. Maaliodottama on sen verran kaakossa, että pelikynnys ylittyy selkeästi.

10 euroa pelirahaa