Mestarien liiga ti 06.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Atlético Madrid – Borussia Dortmund | Käyttääkö Atletico revanssinsa?

Mestarien Liigan neljännellä kierroksella jaetaan mahdollisesti jo pudotuspelipaikkoja, kun A-lohkon kärkijoukkueet Atletico Madrid ja Borussia Dortmund kohtaavat Madridin illassa. Lohkon otteluiden sujuessa suotuisasti on sekä Atleticolla että Dortmundilla molemmilla mahdollisuus varmistaa jatkopaikka jo neljän ottelukierroksen jälkeen.
Dortmund pitää tällä hetkellä hallussaan lohkon piikkipaikkaa täydellä pistepotilla. Maaliero 8-0 hipoo täydellisyyttä kolmen ottelun jälkeen. Viime kierroksella Dortmund kaatoi kotonaan juurikin Atletico Madridin komeasti 4-0. Lopputulos ei tosin kerro koko totuutta. Ottelu oli tasainen taisto, jossa kotijoukkue oli vain kliinisempi viimeistelijä. Myös tilastot kielivät mittelön olleen tasainen: laukaukset 11-12, kulmapotkut 4-5 ja hyökkäykset 57-58.
Huippulupauksia pursuava Dortmund on aloittanut kautensa myös kotimaan Bundesliigassa hyvin. Tappioton Dortmund on onnistunut repimään Bundesliigassa jo neljän pisteen kaulan pahimpaan vastustajaansa Bayern Müncheniin. BVB on siis hoitanut jo kaikki neljätoista otteluaan tällä kaudella ilman tappiota. Maaliero on myös kotimaan liigassa hulppea 30-10.
Illan kotijoukkue Atletico Madrid on myös ollut hyvässä vireessä. Kauden ainoat kauneusvirheet ovat Dortmundia sekä Celta Vigoa vastaan. Muuten joukkue on esittänyt ticomaisia otteita eli vähämaalisia voittoja. Oletettavasti Tico tulee kotiottelussaan olevan hallitsevampi osapuoli mikä sopii Dortmundin nopeajalkaisille hyökkääjille hyvin.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Viime vuosina Dortmund on tullut tunnetuksi lukuisilla pitkäaikaistoipilailla ja parhaimmillaan lasaretissa on ollut avauskokoonpanollisen verran miehiä. Madridiin saksalaisjoukkue pääsee kuitenkin kohtuullisen hyvistä asetelmista, sillä riveistä ovat poissa “vain” puolustajat Abdou Diallo ja Marcel Schmelzer.
Atleticon puolella ottelusta sivussa olevien lista on hieman pidempi ja merkittävämpi. Dortmundia vastaan sivussa ovat Thomas Lemar, Diego Godin, Stefan Savic, Diego Costa ja Koke. Tästä nimilistasta Atletico ottaisi mieluusti ainakin Godinin, Koken ja Costan mukaan vaikka suoraan avaukseen.
Kotijoukkueesta on tehty illan otteluun kohtuuttoman iso ennakkosuosikki, mitä vastaan kelpaa vielä pelata. Vielä kun huomioi Atleticon merkittävät poissaolot, tasoittuvat voimasuhteet huomattavasti. Vierasjoukkueen suoraa voittoa ei kuitenkaan kannata lähteä hakemaan, sillä Tico on todella kova kotijoukkue. Tällä kaudella madridilaiset eivät ole vielä kotonaan tappiota kärsineet ja viime kaudella ainoastaan Espanyol ja Chelsea pystyivät kaatamaan kotijoukkueen Wanda Metropolitanolla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ