Mestarien liiga ti 02.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Bayern Munchen – Ajax | Saako Ajax pallon maaliin?

Mestarien liigan toinen kierros pyörähtää käyntiin, kun kaksi legendaarista seuraa kohtaavat Munchenin illassa. Molemmilla joukkueilla on ensimmäiseltä kierrokselta voitto alla. Bayern voitti Benfican 0-2 vieraissa ja Ajax voitti kotonaan AEK:n 3-0.Robert Lewandowski ja Renato Sancez iskivät Bayernin maalit Benficaa vastaan. Ottelu oli tasainen ja Bayern sai tuolla joukkueella vain kuusi laukausta maalia kohti – toki iski kaksi maalia ja viimeisteli 33% tehokkuudella.
Bayern loi paljon paikkoja, mutta tällä hetkellä joukkue on hyvin paljon hyökkäyksen osalta Lewandowskin varassa. James Rodriguez on joukkueen pelinrakentaja ja häneltä on odotettava enemmän. Kaksi maalia tällä kaudella on kohtalainen suoritus, mutta pelilliset esitykset eivät ole olleet sitä mitä häneltä odotetaan.
Bayernin edellisin peli päättyi 2-0 tappioon Hertha Berliniä vastaan. Joukkue loi 25 maalintekoyritystä ja onnistui laukomaan maalia kohti vain viisi kertaa. Kokonaisuutena pelaaminen oli heikko esitys, vaikkakin Bayern hallitsikin peliä tilastollisesti.
Kotijoukkueella on muutama iso poissaolo, mikä varmasti vaikuttaa hyökkäävän joukkueen pelaamiseen. Kingsley Coman, Rafinha, Corentin Tolisso on varmuudella pois. Leo Goretzka on todennäköisesti sivussa loukkaantumisen takia.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Ajax on pelannut loistavasti ja avasi ”chämppäri” -urakan 3-0 voitolla AEK:sta. Puolustaja Nicolas Tagliafico iski kyseisessä ottelussa kaksi maalia ja Donny van de Beek iski yhden maalin kamppailussa. Joukkue pelasi loistavan pelin ilman Jan-Klaas Huntelaarin maaleja.
Ottelu AEK:ia vastaan oli hyvin Ajaxin hallussa – 18 maalintekoyritystä ja kuusi laukausta maalia kohti. Ajax hallitsi peliä myös tilastollisesti. Tämä voi tuottaa Bayernin hieman vajaavaiselle keskikentälle ongelmia. Ajaxilla on myös muutama poissaolo, joskin pidempiaikaisia sellaisia. Keskikenttäpeluri Hakim Ziyech on varmasti isoin menetys. Joukkue on pelannut voitokkaasti viimeaikoina – neljä voittoa viiteen peliin.
Bayernin peli ei ole tällä hetkellä uomissaan. Keskikentän merkittävät poissaolot vaikeuttavat todella paljon Bayernin hyökkäyspeliä ja hyökkäyksen rytmitystä. Lewandowski ja Rodriguez ovat pelaajia, joiden varassa joukkue tällä hetkellä ratsastaa.
Ajax on Mestarien Liigan musta hevonen ja pystyy ahkeralla joukkueella kiusaamaan isompia seuroja. Ajaxilla on lohkosta kaikki saumat jatkoon, mikäli onnistuu Benficaa ja AEK:ia vastaan yhtä hyvin kun ensimmäisellä kierroksella. Ajax pystyy iskemään maalin jos toisenkin Bayernin heikohkoa keskikenttää ja vajavaista puolustusta vastaan.
Molemmat joukkueet tekevät maalin-kohteelle saa hyvän 1,92 kertoimen. Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään maaleja ja Ajaxilla on loistavat saumat rokottaa Bayernia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ