Bayern München - Liverpool

ke 13.03. Klo 22:00

Bayernin avulla kassa kasvamaan!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Bayern München isännöi Liverpoolia Mestarien liigan neljännesvälierissä. Ensimmäinen osaottelu joukkueiden välillä päättyi Liverpoolin kotinurmella Anfieldillä tasan 0-0, jonka myötä Bayern on ehdoton ennakkosuosikki jatkoonmenijäksi.

Bayern on haastavan alkukauden jälkeen osoittanut heräilyn merkkejä kotimaansa liigassa Bundesligassa. Niko Kovacin miehistö on viiden ottelun voittoputkessa ja majailee pitkästä aikaa sarjataulukon kärjessä viime viikonloppuisen Wolfsburg-murskavoiton tuomien pisteiden turvin.

Bayernin otteet Liverpoolia vastaan otteluparin ensimmäisessä osassa olivat melko kehnot, tosin englantilaisten vahvuus kotikentällään oli tiedossa. Bayernilla oli kuitenkin ottelussa omat paikkansa, joita se ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään. Liverpoolilla oli selvästi ottelun vaarallisimmat maalintekopaikat, mutta Sadio Manen ja kumppaneiden epäonnistuttua maalinteossa, on vaakakuppi kallistunut selvästi Bayernin puolelle.

Bayern on kotikentällään Allianz Arenalla erinomainen joukkue. Joukkue on viimeksi hävinnyt pyhätössään lokakuussa ja kun Liverpoolin heikkous vieraskentillä on tiedossa, lähtee moni ”Die Rotenin” kannattaja varmasti seuraamaan ottelua luottavaisin mielin.

Bayernin kokoonpanotilanne voisi eittämättä olla parempi. Thomas Müller ja Joshua Kimmich ovat pelikieltojen takia sivussa, Arjen Robbenin sekä Corentin Tolisson pitävät ulkona loukkaantumiset. David Alaba ja Kingsley Coman olivat sivussa kahdesta viimeisimmästä Bundesligaottelusta, mutta molempien odotetaan pelaavan tässä tärkeässä ottelussa.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Liverpoolille 0-0 tulos ensimmäisessä osassa ei ollut missään nimessä riittävä, vaikka myös päävalmentaja Jürgen Klopp niin sanoi. Saksalaisluotsi tietää varmasti kokemuksestaan Bundesligassa, kuinka vaikea paikka Allianz Arena on vierailijalle kuin vierailijalle.

Liverpool ei myöskään ole varsinaisesti hyvässä iskussa varsinkaan Anfieldin ulkopuolella. Punaiset ovat voittaneet vain yhden viimeisestä viidestä vierasottelustaan, mukaan lukien pettymykselliset tasapelit selvästi Liverpoolia huonompia Evertonia ja West Hamia vastaan. Liverpool myös hävisi kaikki kolme vierasotteluaan Mestarien liigan lohkovaiheessa, joten joukkue tulee joutumaan todella haastavan paikan eteen Allianzilla.

Liverpoolin kokoonpano-ongelmat ovat melko minimaaliset. Naby Keita ei matkannut joukkueen mukana Müncheniin, muuten Punaiset ovat täysivahvuisia. Virgil Van Dijk oli sivussa ensimmäisestä osaottelusta pelikiellon takia, mutta palaa jälleen vahvistamaan Liverpoolin puolustuslinjaa.

Bayern Münchenin menestys kotikentällään on häikäisevää ja on vaikea nähdä Liverpoolin menevän tästä otteluparista jatkoon näillä lähtökohdilla. Bayernin jatkoonpääsy on otteluun ehdoton pelivalinta, joka maksaa osuessaan panoksen takaisin lähes kaksinkertaisena.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!