Mestarien liiga ti 06.11. klo 19:55

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Belgradin Punainen tähti – Liverpool | Pystyykö serbijoukkue tunkemaan kapuloita Liverpoolin rattaisiin?

Mestarien liiga-kierros potkaistaan käyntiin Belgradissa Rajko Mitic Stadionilla – Belgradin Punaisen tähden ja Liverpoolin välisellä ottelulla. Punainen tähti yrittää napata avausvoittonsa, Liverpool sen sijaan yrittää vahvistaa paikkaansa lohkon kärjessä.
Belgradin Punainen tähti on laadukas joukkue, sitä ei käy kiistäminen. Joukkue on tehnyt kotimaan sarjassa tappavaa jälkeä; 15 ottelua tappiotta 40:8 maalierolla. Serbian liigaa ei tosin voi missään nimessä käyttää mittapuuna Mestarien liigasta puhuttaessa. Serbijoukkueella kuitenkin kävi Mestarien liigan lohkoja arvottaessa surkea tuuri, sillä se joutui samaan lohkoon kolmen suuren ja mahtavan eurooppalaisen joukkueen kanssa.
Kolme ensimmäistä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelua ovat todistaneet, etttä Punaisen tähden paikka olisi ehkä ennemminkin Eurooppa-liigassa. Kolmesta ottelusta belgradilaiset ovat kuitenkin onnistuneet haalimaan yhden pisteen, kun Napoli joutui tyytymään tasapeliin Rajko Mitic Stadionilla. Suoritus oli Punaiselta tähdeltä kiistatta hatunnoston arvoinen, vaikka olihan joukkue läpi ottelun melkoisessa pyörityksessä ja Napoli olisi ansainnut kotiinvietäväksi täyden pistepotin.
Punaisella tähdellä on edessään todella vaikea rasti Liverpoolin saapuessa ryöstöretkelle, eikä asiaa todellakaan auta se että joukkueen ykköshyökkääjä Richmond Boakye on todennäköisesti ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Ghanalaishyökkääjän poissaolo pienentäisi Punaisen tähden yllätysmahdollisuudet lähes nolliin.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Liverpool majailee tällä hetkellä kovatasoisen C-lohkon kärjessä – Jürgen Kloppin miehistöllä on kolmesta ottelusta kasassa kuusi pistettä. Liverpool on onnistunut nappaamaan voitot kotikentällään PSG:stä sekä tämäniltaisesta vastustajasta Punaisesta tähdestä, tappion joukkue kärsi Napolille vieraskentällä. Valioliigassa Liverpool löytyy tällä hetkellä sijalta 3. ja joukkue on ehdoton maininta mestaruuskamppailusta puhuttaessa.
Liverpool lähtee ehdottomasti tavoittelemaan menestystä Belgradista – voitto Punaisesta tähdestä vahvistaisi joukkueen mahdollisuuksia päästä 16:n parhaan joukkoon rutkasti. Liverpool päihitti belgradilaisjoukkueen Anfieldillä lohkovaiheen aiemmassa ottelussa suvereenisti 4-0 lukemin ja lähtee tähänkin otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina.
Liverpoolin hyökkäyskolmikko Sadio ManeRoberto FirminoMohamed Salah on yksi Euroopan pelätyimmistä, eikä syyttä; kolmikko iski viime kauden Mestarien liigassa yhteensä 30 maalia. Timanttisen hyökkäyksen lisäksi joukkueesta löytyy laatua jokaisella muullakin osa-alueella. Keskikenttä hoitaa työnsä ottelusta toiseen moitteettomasti kentän kummassakin päässä ja puolustus on ollut alkukaudella kivenkova. Kirsikkana kakun päällä joukkueeseen kesällä hankittu brassimaalivahti Alisson on osoittanut tulonsa jälkeen olevansa pelipaikallaan Euroopan eliittiä.
Liverpoolin onneksi Kloppilla on käytössään laaja materiaali kokoonpanoa pohtiessaan, sillä Naby Keitan ja Jordan Hendersonin pelaamisen ollessa epävarmaa on hyvä että pelaajille löytyy samantasoisia korvaajia. Alex Oxlade-Chamberlain jatkaa varmasti sivussa pitkäaikaispotilaana.
Liverpool on esiintynyt tällä kaudella vakuuttavasti sekä Mestarien liigassa että Valioliigassa. Onkin turha odottaa, että Punainen tähti pystyisi yllättämään Liverpoolia millään tasolla. Liverpoolin joukkue on niin paljon laadukkaampi ja kokeneempi näissä karkeloissa, että loppulukemat voivat olla hyvinkin rumat isäntien kannalta. Viime kauden Valioliigan maalikuningas Salah on alkanut löytämään virettään ja se jos mikä on vastustajan kannalta pelottava asia.
Punaisella tähdellä pitäisi suorastaan käydä tuuri, mikäli mielivät selvitä ehjin nahoin tästä ottelusta. Vihjeenämme otteluun toimii Liverpoolin yli 2.5 maalia, joka toteutuu noin kaksi kertaa kolmesta tehden siitä erinomaisen pelikohteen. Pienemmän panostuksen sivukohteena toimii Liverpoolin voitto maalia päästämättä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ