FC Barcelona – Lyon

ke 13.03. Klo 22:00

Päästääkö Barcelona maaliakaan Lyonia vastaan?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Keskiviikkona FC Barcelona isännöi Lyonia Mestarien liigan neljännesvälierissä toisessa osaottelussa. Joukkueet kohtasivat avauskamppailussa Ranskassa, jossa kumpikaan ei maalinteossa onnistunut ja taisto päättyi maalittomana tasatulokseen.

Barcelona on suursuosikki kotikentällään

FC Barcelona on pelannut kotonaan Nou Camp -stadionilla erinomaista jalkapalloa ja olisi suuri yllätys, jos ranskalainen Lyon edes kykenisi selviämään kohtuullisilla numeroilla. Avausottelussa espanjalaisten hyökkäyspelaaminen oli melko yllätyksetöntä ja passiivista, mutta toistaalta ottelua isännöineen Lyonin puolustus pelasi hyvän kamppailun.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Kun tarkastellaan Mestarien liigassa ja LaLigassa pelaamia otteluita keskiviikkoillan isännän kannalta, on edellisestä tappiosta vierähtänyt aikaa. Viimeisin Barcelonan näissä tapahtumissa häviämä ottelu on peräisin marraskuun 11. päivältä.

Isännän materiaali verrattuna vierasjoukkueeseen on sellainen, että sillä pitäisi peitota ranskalaiset. Pallonhallinta on takuulla Barcelonalla selkeästi, eikä Lyon riistoihinkaan helposti pääse.

Kotijoukkueen tähtipelaajalla Lionel Messillä on tällä kaudella Mestarien liigassa enemmän tehtyjä maaleja kuin pelattuja otteluita. Barcelonan maalipyssylle keskiviikon ottelu on vasta kuudes sarjassa tällä kaudella, mutta osumia on tilillä jo nyt kuusi kappaletta.

Barcelonalla on varmasti sivussa brassikeskikenttä Rafinha. Puolustaja Thomas Vermaelenin sekä ranskalaispikakiiturin Ousmane Dembelen pelaaminen kamppailussa on epävarmaa.

Murskaako Barcelona?

Vaikka kuinka yrittää hakea vierasjoukkueelle yllätysmomenttia, ei sitä tunnu löytyvän. Joukkue selvisi jo kotiottelussaan osittain tuurilla vaarallisimmista Barcelonan paikoista, joten on erittäin vaikeaa uskoa, että se säilyisi koskemattomana koko ottelua.

Maalinteko on takuulla ranskalaisille haasteellista, sillä paikkoja ei montaa heille ole luvassa. Ensimmäisenä kohteena pelataan, että molemmat joukkueet eivät onnistu maalinteossa. Toiseksi kohteeksi nostetaan kotivoitto tasoituksella, mutta maltillisemmalla panostuksella.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!