Juventus – Atlético Madrid

ti 12.03. Klo 22:00

Onko Juventuksella tiistaina karkkipäivä Atléticon kustannuksella?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Mestarien liiga -herkkua on tarjolla jälleen tiistaina ja keskiviikkona! Ensimmäisenä pelipäivänä Torinossa käydään mehukas kamppailu, kun ensimmäisessä neljännesvälieräottelussa tappion Atlético Madridille kärsinyt Juventus isännöi espanjalaisia. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki kamppailussa, mutta helpolla ei Atlético-puolustusta yllätetä.

Juventuksella ei ensimmäistäkään vierasmaalia

Italialaisisäntä Juventus on Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa hankalassa asemassa, sillä sen täytyy iskeä vähintään kolme maalia edetäkseen jatkoon, mutta omissakaan ei saisi soida. Atlético vei avauskamppailun nimiinsä 2–0-numeroin, joten Juventuksella on täysi työ jatkoon pääsemisessä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu - vain Uhmapelaajien kautta!

Juventus on ollut Serie A -kentillä todella vahva läpi kauden ja kaikki kamppailut huomioiden joukkueen tappio Espanjassa oli sen ainoa edellisissä kuudessa ottelussa. Italialaisten paras maalintekijä Mestarien liigassa on ollut Paulo Dybala, joka on niitannut pallon nuottaan kuudessa pelaamissaan kamppailussa viisi kertaa. Argentiinalainen on ollut huomattavasti tehokkaampi eurokentillä kuin Italian pääsarjassa. Italian pääsarjassa mies on iskenyt ainoastaan neljä osumaa koko kaudella.

Torinolaiset lähtivät neljännesvälieriin jatkoon pääsyn osalta selvänä suosikkina. Joukkueen materiaali on todella laaja, eikä ainoastaan yhdellä osa-alueella vaan aina alakerrasta kärkeen saakka. Laajuus pelaajistossa on poikkeuksellinen ja laadukkaita pelaajia piisaa.

Poissaoloja joukkueella on varmuudella kolme kappaletta – brassipelaaja Douglas Costa, saksalaiskeskikenttä Sami Khedira sekä polvileikkauksesta toipuva Juan Cuadrado. Loukkaantumisiin ja poissaoloihin ei kuitenkaan leveä Juventus Atléticoa vastaan kaadu.

Atléticolla on puolustustehtävä Torinossa

Juventus tulee takuulla ryminällä kamppailuun, sillä se on kaksi maalia vieraita perässä ensimmäisessä ottelussa kärsimänsä tappion myötä. Todennäköistä on, että ottelu noudattelee pitkälti kaavaa, jossa isännillä on pallonhallinta ja espanjalaiset keskittyvät puolustamiseen sekä nopeisiin vastahyökkäyksiin.

Hyökkäysarsenaali, joka torinolaisilla on käytössään saattaa muodostua vaikeaksi pideltäväksi vieraiden puolustukselle. Dybalan lisäksi Cristiano Ronaldon tähdittämä hyökkäyspää on sille päälle sattuessaan äärimmäisen tehokas.

Kuten tiedetään, Ronaldo saapui tälle kaudelle Real Madridista Juventukseen. Edellisillä kausilla mies on johdattanut Atléticon paikallisvastustajaa menestykseen vuodesta toiseen – sekä kotimaassa että eurokentillä.

Kääntääkö Juventus paletin päälaelleen kotonaan?

Jos Juventuksella on kotimaassaan kulkenut, voi samaa sanoa Atléticosta. Joukkue on kaapinut LaLigassa kaksi täyttä pistepottia edellisen Mestarien liiga -ottelunsa jälkeen.

Mestarien liigassa espanjalaisten vieraspelaaminen ei ole kuitenkaan sykähdyttänyt koko eurosarjakaudella. Kolmessa vierasottelussa pistetili on pullistunut neljällä pisteellä ja maaliero on rumanpuoleinen, 2–5. Maalinteko ei ole onnistunut, mutta turhan usein alkulohkossa pallo löysi tiensä vieraskentillä Atlético-nuottaan.

Tiistaina espanjalaisilta ovat sivussa puolustajat Lucas Hernandez ja Filipe Luis, keskikenttäpelaaja Thomas sekä hyökkääjä Diego Costa. Poissaolot eivät auta Atléticon jatkohaaveita, vaikka etumatka otteluun lähdettäessä onkin merkittävä.

Juventus on dominoinut kotonaan tällä kaudella ja sen kotikenttäetu erityisesti europeleissä on ollut kautta aikain merkittävä. Ei olisi yllätys, jos italialaiset onnistuisivat otteluparin kääntämisessä toisessa ja ratkaisevassa kamppailussa.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto tasoituksella (Juventus -1,5), jossa isäntien napatessa vähintään kahden maalin voiton, on pelaajan veto voittava. Toiseksi kohteeksi nostetaan argentiinalaismaalitykki Dybalan täysosuma, mutta maltillisella panostuksella.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!