Mestarien liiga ke 07.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Juventus – Manchester United | Parjattu, parjatumpi, parjatuin ­– Yllättääkö United?

Mestarien liigan keskiviikon helmi löytyy H-lohkon kamppailusta, jossa kohtaavat Juventus ja Manchester United. Edellisellä kierroksella italialaiset kävivät ryöstöretkellä Old Traffordilla, Unitedin kotinurmella. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun pelivalintansa perusteluineen vedonlyöjien puntaroitaviksi!

Manchesterin käyrä pelikentillä orastavan nousujohteinen – joukkue on yllätysvalmis

United on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan Valioliigassa. Viime viikonloppuna sen käsittelyssä kaatui hyvävireinen Bournemouth. Joukkue pelasi Englannin pääsarjassa taannoin tasapelin myös sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvan Chelsean kanssa.
Joukkueen tekemisessä oli edellisen kierroksen Mestarien liigan ottelussa juurikin Juventusta vastaan ilahduttavaa yllätyksellisyyttä, mitä sen otteista on alkukauden aikana puuttunut. Vaikka italialaisjoukkue voittikin ottelun 0–1-numeroin, eikä onnistunut iskemään United maaleja, ei sen pelaaminen kyseisessä kamppailussa ollut tällä kaudella lainkaan huonoimmasta päästä.
Taustalla kuohuu edelleen ja joukkue on kiistatta suorittanut alkukauden alle odotusten. Pelaajien itseluottamus on takuulla kuitenkin noussut voitokkaiden tulosten ja joukkueen otteiden myötä. Kasvanut luotto omaan tekemiseen on näkynyt kamppailujen sisällä parantuneena pelaamisena ja näkyy myös keskiviikkona.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Lohkon tilanne on Juventuksen kannalta optimaalinen

Italialaisjoukkue tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena ja Mestarien liigassa on sujunut myös vieraissa. Juventus on voittanut jokaisen kamppailunsa ja istuu tukevasti lohkon kärkipaikalla.
Lohkon tilanne tuokin oman mausteensa kamppailuun – United tarvitsee kipeämmin pisteitä, koska sillä on alla tasatulos Valencian kanssa, joka hengittää tiukasti niskaan kahdessa pisteessä. Englantilaisjoukkueella niitä on tilillä neljä kappaletta.

Panostaso otteluun kannattaa pitää hallittuna

Ensimmäinen valinta otteluun on selkeä: Manchester Unitedin voitto tai tasapeli (double chance). Englantilaisten parantuneen pelaamisen myötä joukkue haastaa Juventuksen tosissaan lohkon kärkikamppailussa. Juventus on selkeästi kärkipaikalla, joten tasapeli ei sille olisi huono tulos tästä ottelusta. Panostasoa ei kuitenkaan kannata nostaa liian hurjaksi kamppailun ennalta-arvaamattoman luonteen vuoksi.
Toinen pelikohteemme kuumaan otteluun on vierasjoukkueen voitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella, todella maltillisella panostuksella. Unitedilla on Italiassa suuri haaste ja valtaisa näytönpaikka.