ti 18.09. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Liverpool – PSG | On se Klopp vaan harvinaisen kova jätkä

Tällä viikolla se vihdoin taas alkaa, kun uhmapelaajat pääsevät nauttimaan Mestarien liigan otteluista. Tiistaina pelataan jo todella kiintoisa peli Liverpoolin ja PSG:n kohdatessa.
Molemmat joukkueista olivat pelivuorossa viikonloppuna – PSG perjantaina ja Liverpool lauantaina. PSG lepuutteli Neymaria ja Kylian Mbappea, kun St. Etienne kaatui kotona lukemin 4-0. Thomas Tuchelin joukot ovat selvästi valmistautuneet Liverpoolin kohtaamiseen. Poissa ovat vain loukkaantumisista kärsivät puolustuspään miehet Dani Alves sekä Layvin Kurzawa.
Liverpool sen sijaan taisteli lauantaina pitkän iltapuhteen kohdatessaan Tottenhamin. Liverpool on aloittanut Valioliiga-kauden ennätyshyvin voittaen kaikki viisi peliään. Pientä huolenaihetta pelin alla aiheuttaa Roberto Firminon silmävaiva. Brassihyökkääjän silmä kuitenkin vaikuttaisi olevan kunnossa julkisuuteen annettujen lausuntojen perusteella – muutoin joukkueen terveystilanne on varsin hyvä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Liverpool on tällä hetkellä todella vaikeasti voitettava, etenkin kotonaan pelatessa. Aaltoileva pelinkuva sopii myös paremmin Jürgen Kloppin joukoille, sillä Liverpool on tottuneempi haasteeseen. Klopp on saanut ajaa systeemiään kauemmin sisään, kun Tuchel on vasta tuomassa oppejaan Parisiiin. Mikään Ranskan liigan kohtaaminen ei ole voinut valmistaa pariisilaisia tähän haasteeseen, sillä Liverpoolin tapaan kontraavaa joukketta ei montaa löydy.
PSG:lle voi laskea pientä etua siitä, että joukkue pääsi lepäämään yhden päivän kauemmin kuin Liverpool otteluiden välissä. PSG:n materiaali on todella laadukas, mutta puolustuksen tilanne mielenkiintoinen. Miten PSG selviää haasteesta, kun vastaan tulee pelillisesti timanttinen ryhmä? Liverpool on ollut pelillisesti niin erinomainen, että näillä kertoimilla sitä tulee jo tankata lapulle.
Over -vaihtoehtoissa linjat ovat odotetusti vedetty ylös. Over 3 – eli panos palautuu tasan 3 maalin illassa – on vaihtoehdoista mielenkiintoisin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ