ke 07.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: Lyon – Hoffenheim | Tykittääkö isäntä siipirikkoisen saksalaisvieraan nurin?

Mestarien liigassa kohtaavat tänään keskiviikkona Lyon ja Hoffenheim. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun vihjeen ja pelivalinnat perusteluineen pelaajien käyttöön. Muista katsoa myös sivuston bonukset ja tarjoukset, joita on runsaasti!

Keskinäinen kohtaaminen on takana Saksassa – paljon maaleja ja yleisöönmenevää jalkapalloa

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertalleen Mestarien liigan nurmilla. Ottelua isännöineet saksalaiset pelasivat tuolloin ranskalaisjoukkuetta vastaan 3–3-tasapelin. Hoffenheim on tällä Bundesliiga-kaudella pelannut hieman kaksijakoisesti – se on saanut kovia päänahkoja, mutta sarjasijoitus on seitsemäs ja helppoja pistemenetyksiäkin sille on tullut.
Kotijoukkue Lyon puolestaan on Ranskan liigassa neljäntenä. Sen tarina on jokseenkin samankaltainen kuin Hoffenheimin: pisteitä tulee koviakin vastaan ja menee helposti. Toisaalta joukkueen kansallisen sarjan pistemenetyksistä suuri osa on tullut tasapelien kautta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Poissaolot kääntävät vaakakupin selkeästi isäntien eduksi

Peräkkäisillä sijoilla, lohkotaulukon toisella ja kolmannella sijalla ja kolmen pisteen erolla toisistaan majailevien joukkueiden loukkaantumistilanteissa on selkeitä eroja. Viisi pistettä Mestarien liigassa napsineen Lyonin poissaolotilanteessa ei ole muutoksia edelliseen Hoffenheim-otteluun.
Kahdessa pisteessä olevalla saksalaisjoukkueella on puolestaan merkittäviä poissaoloja, sillä hyökkääjä Adam Szalai on varmuudella sivussa joukkueen vahvuudesta. Unkarin maajoukkuemiehen tavoin poissa on varmasti edelliskamppailustakin loukkaantumisen takia sivussa ollut itävaltalainen puolustajalupaus Stefan Posch.
Tärkeä keskikenttämies Kevin Vogt joutui jättämään Hoffenheimin edellisen Bundesliiga-ottelun kesken ja pelikunnosta ei vielä ole täyttä varmuutta.

Pelivalinnoissa uskotaan ranskalaisisäntään

Ensimmäinen pelivalinta on Lyon-voitto. Keskeisin peruste valinnalle on Lyonin osoittama iskukyky jo edelliskamppailussa. Loukkaantumistilanteen muutokset vahvistavat tätä entisestään.
Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa nähtiin runsaasti maaleja, joiden näkeminen ei ole selviö tämän illan ottelussa. Lyon on kuitenkin Mestarien liigassa osoittanut pystyvänsä latomaan maaleja ja joukkueen hollantilaishyökkääjä Memphis Depay on ollut vakuuttavassa vireessä yhtenä tärkeimmistä viimeistelijöistä.
Toisessa pelivalinnassa uskotaan kotijoukkueen runsasmaalisuuteen, kolmas pelikohde kamppailuun on Depayn täysosuma.