Manchester City – Schalke

ti 12.03. Klo 22:00

Manchester Cityn vyöryä ei Schalke pysäytä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Manchester City isännöi Schalkea Mestarien liigan neljännesvälierissä ja toisessa osaottelussa tiistaina. Saksassa kotijoukkue hävisi selkeälle ennakkosuosikille ainoastaan yhdellä maalilla, joten Cityllä riittää tekemistä vielä toisessakin kamppailussa.

City loistaa

Manchester City on hävinnyt tänä vuonna ainoastaan kerran. Tällä hetkellä joukkue seilaa kaikki ottelut huomioiden yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Valioliigassa City on piikkipaikalla, kun se johtaa Liverpoolia pisteellä 30 pelatun ottelun jälkeen.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu - vain Uhmapelaajien kautta!

Mestarien liigan neljännesvälierissä on nähty kosolti yllätyksiä, mutta on vaikea uskoa, että Cityn ja Schalken välillä sellaista nähtäisiin. City on hävinnyt kotinurmellaan viimeksi 22. joulukuuta. Joukkueen itseluottamus onkin takuulla tapissa, vaikka saksalaiset pyristelivätkin avausosassa kaksi maalia. Ensimmäinen kamppailu päättyi lukemin 2–3.

Loukkaantumistilanne Cityllä ei ole huonoimmasta päästä, mutta poissaolijoita on. Sivussa ovat puolustajat Nicolas Otamendi ja John Stones sekä keskikenttäpelaajat Fernandinho ja Kevin De Bruyne. Viimeisin on joukkueessaan todellinen tähtipelaaja, mutta toisaalta materiaali on leveä ja työkaluja myös belgialaisen paikkaamiseen löytyy, kuten on nähty. Edellä mainittujen poissaolojen lisäksi pitkäaikaisen loukkaantumisen takia sivussa on yhä Claudio Bravo.

Schalkella vaikeaa kotimaassa

Schalkella on käynnissä synkkääkin synkempi jakso. Bundesliigassa 14. sijalla oleva ryhmä on hävinnyt edellisistä kuudesta ottelustaan viisi – tällä hetkellä tappioputki on neljä ottelua pitkä. Joukkue ei siis ole voittanut ensimmäistäkään ottelua hävityn neljännesvälierien avausosan jälkeen.

Loukkaantumistilannekaan ei ole helppo, sillä keskikentältä on sivussa kolme usein avauskokoonpanossa tällä kaudella viihtynyttä miestä. Itävaltalainen Alessandro Schopf sekä espanjalainen Omar Mascarell ja konkaripelaaja Daniel Caligiuri ovat poissa Manchesterin taistosta tiistaina.

On vaikeaa nähdä, että niin pelillisesti kuin materiaalinkin osalta selkeästi Cityä heikommalla ja kotimaassaankin konttaavalla Schalkella olisi mitään palaa Englannissa. Ensimmäisessä pelivalinnassa pelataan koko kamppailun korkeaa maalimäärää (ottelussa yli 3,5 maalia) ja toisessa kohteessa lyödään maltillisemmalla panostuksella kotivoittoa tasoituksella (City -2,5).

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!