Mestarien liiga ti 27.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Manchester United – Young Boys | Lohkon selkeä heittopussi haastaa epävakaat isännät

Mestarien liigassa tiistai-iltana yhteen iskevät Manchester United ja Young Boys Sveitsistä. Vierasjoukkue on lohkon selkeästi heikoin joukkue, mutta United on ollut vaikeuksissa läpi kauden eikä sillä ole vielä ensimmäistäkään voittoa kotinurmeltaan Mestarien liigassa.
Unitedin kotisaldo Mestarien liigassa on karu, sillä joukkue on saanut ainoastaan yhden pisteen kotonaan. Tosin vieraissa on kulkenut ja se voitti edellisessä ottelussaan Juventuksen, vaikka oli selkeästi altavastaajana läpi kamppailun.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kotikentällään United on pelannut kaksi kamppailua. Ensin se pelasi Valenciaa vastaan 0–0-numeroihin päättyneen tasatuloksen. Toisessakaan kamppailussaan United ei saanut Juventusta vastaan mitään aikaan, vaan kärsi tappion loppulukemin 0–1.
Unitedin otteet ovat ailahdelleet ja se ei ole ainakaan vakuuttanut koko kaudella. Vaikka tiistaina vastuskaan ei kovimmasta päästä ole, on selvää, että Unitedin ollessa kyseessä mitä tahansa voi tapahtua.
Edellisessä Valioliiga-ottelussaan United pelasi tasatuloksen sarjan heikompaan kastiin kuuluvan Crystal Palacen kanssa. Joukkue on Mestarien liigan viiteen kamppailuun onnistunut tekemään ainoastaan viisi maalia. United on kuitenkin kiinni jatkopaikassa ja lohkon toisena.
Young Boys kärsi edelliskierroksella Valencialle vierastappion 3–1, mutta sitä edellisessä kamppailussaan se pelasi espanjalaisia vastaan kotikentällään komean 1–1-tasatuloksen. Joukkue on kuitenkin todella köykäinen ja berniläisten kohtalo on ollut karu Mestarien liiga -kentillä.
United ei ole liikaa maaleilla mässäillyt, eikä siihen uskota tämänkään ottelun osalta. Peli-ideana kamppailuun on vähämaalisuus. Sveitsissä pelatun ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen United voitti 0–3-lukemin, mutta tämän kaltaisia lukemia tuskin nähdään Manchesterissa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ