ke 28.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: PSG – Liverpool | Joukkueita ei kamppailun korkea panos haittaa – maaleilla mässäillään!

PSG isännöi Liverpoolia Mestarien liigassa keskiviikkona. Hyökkäysvoimaisten joukkueiden kohtaamisessa on kovat panokset, mutta se ei ennenkään ole estänyt maalien syntymistä näiden joukkueiden kamppailuissa.

Lohkon tilanne on äärimmäisen kutkuttava

PSG:n täytyy välillä hakea Ranskan liigassa heikompiaan vastaan pelaamissaan otteluissa kovaa asennoitumista kissojen ja koirien kanssa. Tätä ongelmaa ei tosin tuota Liverpoolia vastaan pelattava Mestarien liigan kamppailu.
Isäntäjoukkueella oli jo edellisessä Mestarien liigan kotiottelussaan tuliset paikat, kun Napoli piinasi sitä loppuhetkille saakka. PSG antoi vierailijoille avausjaksolla liikaa kääntömahdollisuuksia ja italialaisjoukkueelle ne kelpasivatkin. Vaikka PSG:n toinen jakso olikin hieman mallikkaampi, oli ottelu loppuminuuteille saakka tilanteessa 1–2 vieraille. Vasta lisäajalla pariisilaiset löysivät pelastavan enkelinsä, kun Angel Di Maria pussitti pallon upealla laukauksella verkkoon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Viimeisimmällä kierroksella joukkue käväisi pelaamassa vierasnurmella 1–1-tasapelin Napolin kanssa. Tällä kertaa joukkueen ensimmäinen puoliaika oli melko mallikas, mutta toista puolikasta hallitsi lähes kaikilla osa-alueilla Napoli.
Lohkon ensimmäistä ja toista paikkaa pitävät hallussaan neljän pelatun ottelukierroksen jälkeen Liverpool sekä Napoli, molemmat ovat kuudessa pisteessä. Kolmantena niskaan hengittää viidessä pisteessä PSG ja pahnan pohjimmaisena yllättäen jo neljä pistettä kerännyt Belgradin Punainen tähti.
Liverpoolilla olisi ollut mahdollisuus edetä karkumatkalle lohkossa edellisellä kierroksella, mutta se hävisi järkyttävän esityksen päätteeksi Belgradin isännille lukemin 2–0. Liverpoolin tappio Serbiassa mutkisti lohkon tilannetta entisestään.

PSG:n kotiotteluissa sataa maaleja – Liverpool ollut vieraissa huono, mutta se saattaa hyvinkin yllättää

Pariisilaisten kahdessa kotikamppailussa on tämän kauden Mestarien liigassa nähty maaleja huimat 11. Osumia on syntynyt myös joukkueen vieraskamppailuissa, seitsemän kappaletta. Lohkon kamppailut – erityisesti Napoli-ottelut ovat olleet kovatasoisia vääntöjä, joissa on ollut panosta mukana aimo annos. PSG ei ole ryhtynyt peruuttelemaan missään nimessä, vaan se on pelannut tyylilleen uskollista hyökkäysvoittoista jalkapalloa, varsinkin kotikentällään.
Liverpoolilaiset ovat olleet täysin eri maata kuin kotijoukke. Vierasotteluissa maaliero on ainoastaan 0–3. Liverpoolin tasoisella hyökkäyskalustolla on onnistuttava tekemään maaleja, kun huomioidaan Napolin ja Belgradin Punaisen tähden taso. Englantilaisjoukkueen tavoitteet Napoli-otteluun olivat selvillä hyvissä ajoin – sillä oli selkeä tasapelihaku päällä. Belgradissa puolestaan joukkueen pelaaminen muistutti apaattista piirroselokuvaa, jossa juoni junnaa paikallaan ja Liverpoolin pallollinen pelaaminen oli täysin mitäänsanomatonta pimputtelua vailla päämäärää.
PSG-ottelu sytyttää takuulla englantilaisjoukkueen, kuten Liverpoolkin sytytti PSG:n englannissa. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta Liverpoolin voittoon numeroin 3–2.
Kotiotteluissaan PSG on hallinnut Mestarien liigassa palloa jokseenkin selkeästi. Ero tasoittunee Liverpoolia vastaan hieman, mutta taulukossa pisteellä perässä oleva isäntä tehnee pallollisena aloitteita. Liverpoolin mahdollisuudet piilevätkin kääntötilanteissa, joissa se on ollut esimerkiksi Valioliigassa loistava kuluvalla kaudella.