Mestarien liiga ke 28.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: PSV – Barcelona | Ottelun teema on selkeä – maaleja sopii odottaa

Keskiviikon Mestarien liiga-kattaukseen mahtuu monta kovatasoista ottelua. Barcelonalla on mahdollisuus varmistaa B-lohkon kärkipaikka Hollannissa voittamalla kotijoukkue PSV:n. Hollantilaisisäntä ei kuitenkaan tule alistumaan katalonialaisten käsittelyssä vaan lähtee tosissaan taistelemaan pisteistä.
PSV:ltä tuskin kukaan odotti suuria urotekoja tämän kauden Mestarien liigassa. eivätkä Mark van Bommelin suojatit pystyneetkään sellaisia haalimaan. Eindhovenilaiset tarvitsevat tästä ottelusta pisteitä pysyäkseen mukana Euroopan suurkilpailuissa – todennäköisemmin tosin matka jatkuisi Eurooppa-liigassa.
PSV lähtee varmasti ahnaasti hakemaan maaleja, kuten joukkueen pelitapaan kuuluu – maalinteko on joukkueen ehdoton vahvuus. PSV on tehnyt tällä kaudella Eredivisiessä maaleja kuin liukuhihnalta. Joukkue on onnistunut tekemään maalin neljästä pelatusta lohkovaiheen ottelusta kolmessa.
Barcelona lähtee PSV:n pelottavasta hyökkäyspotentiaalista huolimatta otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina. Voitto tästä ottelusta takaisi Barcelonalle lohkon kärkipaikan ja sitä Ernesto Valverden miehistö lähtee ehdottomasti tavoittelemaan.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Barcelona lähtee varmasti otteluun luottavaisin mielin – onhan ”Barcalla” plakkarissa 4-0-voitto joukkueiden aiemmasta kohtaamisesta. PSV ei kuitenkaan missään nimessä ollut ottelussa huono. Joukkueella oli omat mahdollisuutensa, joita se ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään. Lionel Messi oli ottelussa erinomaisessa vireessä niitaten pallon PSV:n verkkoon kolme kertaa – tuskin Messi tässäkään ottelussa maaleitta jää.
PSV:llä ei ole ongelmia kokoonpanonsa suhteen – vain Ryan Thomasilla on pientä vaivaa joka saattaa pitää hänet sivussa ottelusta. Barcelonan huolet sen sijaan ovat astetta suuremmat – varmoihin poissaolijoihin kuuluvat mm. Thomas Vermaelen, Sergi Roberto sekä Rafinha. Epävarmoja ovat suuret nimet Ivan Rakitic sekä Coutinho.
Ottelun teema on selvä – molemmilla on omat syynsä tavoitella voittoa ottelusta, minkä myötä joukkueet hyökkäävät täysillä ja luvassa on 90 minuuttia viihdyttävää jalkapalloa.
Barcelona ei ole ollut tällä kaudella totutun vahva puolustuspäässä, joten hyökkäysvoittoiselta PSV:ltä sopii kotikentällään odottaa maalia jos toistakin. Barcelonan timanttinen hyökkäys ei niin ikään juurikaan maaleitta jää, joten yli 3.5 maalia on hyvä pelivalinta illan otteluun. Toinen pelivalintamme on Barcelonan voitto molempien joukkueiden onnistuessa maalinteossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ