ke 03.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: PSV Eindhoven – Inter | Kova kamppailu luvassa!

Keskiviikkona kohtaavat PSV ja Inter. Hyökkäyspelistä elävät joukkueet tulevat varmasti luomaan huikean ottelun. Mestarien liigan toisen kierroksen kamppailu pelataan Hollannissa ja jaossa on arvokkaat pisteet.
Kotijoukkue PSV hävisi ensimmäisen lohkokamppailunsa FC Barcelonalle, 0-4 turpareissu vieraskentällä ei ollut PSV:n parhaita esityksiä tällä kaudella. Tämä on toistaiseksi ainoa tappio, jonka PSV on kokenut koko kautena. Omassa sarjassaan joukkue on piikkipaikalla ja pelaa upeaa jalkapalloa. Barcelonaa vastaan PSV onnistui laukomaan vain kaksi kertaa maalia kohti, mikä on todella vähän hyökkäävältä joukkueelta. 13 maalintekoyritystä on kuitenkin kohtalaisesti Barcelonaa vastaan, joka tykkää hallita peliä dominoivasti.
PSV:n kotipyhättö on melkoinen hornankattila ja tuo valtavan edun kotijoukkueelle Interiä vastaan. Kotijoukkue on päästänyt neljään kotiotteluun vain yhden osuman omiin, tehtyjä maaleja vuorostaan on 16. PSV-fanit luovat omalle joukkueelleen aina loistavan hurmoksen, minkä vierasjoukkue saa taatusti keskiviikkoiltana tuntea.
Kotijoukkueelta on maalitili toistaiseksi avaamatta. Interiä vastaan se on hyvin mahdollista avata juuri valtavan kotiedun takia ja vastuskin helpottuu muutaman asteen. Vain Ryan Thomas ja Maximiliano Romero on kotijoukkueelta pois loukkaantumisten vuoksi.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Inter vuorostaan avasi Mestarien-liigan urakan voitolla, 2-1 voitto Tottenhamista oli melkoinen loppunäytelmä. Tottenham meni kamppailussa 0-1 johtoon, mutta loppuhetken maaleilla Inter onnistui raapimaan pelistä pisteet kotiin.
Interin vire on myös loistava tällä hetkellä, joukkue on neljän ottelun voittoputkessa ja vieraat ovat kokeneet toistaiseksi vain kaksi tappiota kauden aikana. Tottenhamia vastaan Inter onnistui luomaan 15 maalintekopaikkaa, neljä laukausta maalia kohti. 50% tehokkuudella viimeistely on kova suoritus – PSV:tä vastaan vain pitää luoda enemmän laukauksia maalia kohti sillä kotijoukkue pelaa nopeaa futista. Tämä avaa Interille varmasti enemmän paikkoja, PSV elää hyökkäyspelin kautta vahvemmin kuin Tottenham. PSV:n vahvuus vuorostaan on jäätävä rokotus virheistä, Inter oli aika-ajoin vaikeuksissa Spurs-pelissä juuri omassa päädyssä.
Ottelun yhteenveto: PSV on varmasti kotonaan paljon aktiivisempi, mikä nähtiin Barcelonaa vastaan. Hirving Lozano ja Luuk de Jong tulevat aiheuttamaan Inter-puolustukselle vaikeita tilanteita – kaksikko pelaa loistavasti yhteen juuri nyt. Stewen Bergwjin ja Gaston Pereiro pelaavat myös loistavasti keskikentällä, nelikko on luonut jo pidemmän aikaa tuhoa vastustajan päädyssä.
Interin puolustus ja keskikenttä ei ole yhtä hyvällä tasolla kun Barcelonalla on. Tämän PSV todennäköisesti hyödyntää jossain vaiheessa peliä maalin arvoisesti. Inter pelaa Mauro Icardin ja Ivan Perisicin varassa hyökkäyspeliä, toki näiltä kavereilta löytyy myös taitoa.
PSV:n kotietu ja joukkueen laadukkuus tuo otteluun tilanteita, joista varmasti avautuu hyviä maalipaikkoja iskeä Interin verkkoon. Inter pääsee vuorostaan iskemään hyökkäävää joukkuetta vastaan, vastahyökkäykset ovat isoa myrkkyä kotijoukkueelle.
Todennäköisyydet ja ennakkoasetelmat povaavat maalirikasta ottelua. Kohteelle molemmat joukkueet tekevät maalin saa 1,58 kertoimen, mikä on ehdottomasti pelattava kerroin. Value on hyvä juuri yllämainituista syistä, myös yli 2,5 maalia- kohteelle saa 1,76 kertoimen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ